Csgo Sbyte hilesi mining virüsü bulaştı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Öncekikle merhabalar ben sbyte indirdim ve bilgisayar virüs sorunu verdi bende 3.parti yazılım diye önemsemedim sonra bir virüs programı indirdim taradı ve mining virüsü çıktı

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hangi virüs programını kullanıyorsunuz, virüs taraması raporunu atar mısınız? hilede virüs yoktur eğer atarsanız daha detaylı bakabilirim.
Post automatically merged:

Bilip bilmediğiniz yerlerden dosya indirdiyseniz olma ihtimali yüksek hilede virüs yok.

Gerekli Kanıtl;
1616598948849.png

Gelip burada "Trojan var,Rootkit var" diyecek zeki olmayan insanlar var, adı sanı belli olmayan virüs programları hata vermiş piyasanın en kaliteli virüs programları virüs bulmamış, virüsü başka bir yerden kapmışsınız yediğiniz virüssün hileyle bir alakası yoktur.

Üye
5 HİZMET YILI
Hangi virüs programını kullanıyorsunuz, virüs taraması raporunu atar mısınız? hilede virüs yoktur eğer atarsanız daha detaylı bakabilirim.
Post automatically merged:

Bilip bilmediğiniz yerlerden dosya indirdiyseniz olma ihtimali yüksek hilede virüs yok.

Gerekli Kanıtl;
Ekli dosyayı görüntüle 62456

Gelip burada "Trojan var,Rootkit var" diyecek zeki olmayan insanlar var, adı sanı belli olmayan virüs programları hata vermiş piyasanın en kaliteli virüs programları virüs bulmamış, virüsü başka bir yerden kapmışsınız yediğiniz virüssün hileyle bir alakası yoktur.
Malwarebytes ile kontrol yaptım ve mining virüsü çıktı ama hiledenmi alakalı bilmem

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Malwarebytes ile kontrol yaptım ve mining virüsü çıktı ama hiledenmi alakalı bilmem
bu sitedeki hiç bir hilede virüs yoktur fakat şuna dikkat edin
eğer bir üye virustotal linki olmadan hile paylaşıyorsa kullanmayın
eğer bir üye hile paylaştıysa ve çalışıyor tagı getirilmediyse dosyadan şüphe duyun sanal makinede deneyin
iyi forumlar
tarama sonuçlarınıda atsaydın keşke

he bu arada sByte VIP Hack'ı bu siteden indiriyorsan sıkıntı yok hile olduğu için virüs sayıyor

МОЯ ЖИЗНЬ МОИ ПРАВИЛА
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Her virüs programı oyun hilelesini virüs olarak algılar ancak güvenilir yani MemoryHackers gibi sitelerden indirdiğiniz hilelerde virüs yoktur asla olmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...