Öncekikle merhabalar ben sbyte indirdim ve bilgisayar virüs sorunu verdi bende 3.parti yazılım diye önemsemedim sonra bir virüs programı indirdim taradı ve mining virüsü çıktı
Hangi virüs programını kullanıyorsunuz, virüs taraması raporunu atar mısınız? hilede virüs yoktur eğer atarsanız daha detaylı bakabilirim.
Post automatically merged:
Bilip bilmediğiniz yerlerden dosya indirdiyseniz olma ihtimali yüksek hilede virüs yok.
Gerekli Kanıtl;
Gelip burada "Trojan var,Rootkit var" diyecek zeki olmayan insanlar var, adı sanı belli olmayan virüs programları hata vermiş piyasanın en kaliteli virüs programları virüs bulmamış, virüsü başka bir yerden kapmışsınız yediğiniz virüssün hileyle bir alakası yoktur.
Gelip burada "Trojan var,Rootkit var" diyecek zeki olmayan insanlar var, adı sanı belli olmayan virüs programları hata vermiş piyasanın en kaliteli virüs programları virüs bulmamış, virüsü başka bir yerden kapmışsınız yediğiniz virüssün hileyle bir alakası yoktur.
bu sitedeki hiç bir hilede virüs yoktur fakat şuna dikkat edin
eğer bir üye virustotal linki olmadan hile paylaşıyorsa kullanmayın
eğer bir üye hile paylaştıysa ve çalışıyor tagı getirilmediyse dosyadan şüphe duyun sanal makinede deneyin
iyi forumlar
tarama sonuçlarınıda atsaydın keşke
he bu arada sByte VIP Hack'ı bu siteden indiriyorsan sıkıntı yok hile olduğu için virüs sayıyor
Her virüs programı oyun hilelesini virüs olarak algılar ancak güvenilir yani MemoryHackers gibi sitelerden indirdiğiniz hilelerde virüs yoktur asla olmayacaktır.