Onaylı Üye
MemoryUI de çok fazla hata alıyorum ve uzun zamandır çözemedim o yüzden loader dan hile kullanamıyorum. Normal Sbtye ne zaman güncellenir?
bunu çözemediğimiz kullanıcılarda genellikle internet servis sağlayıcısından kaynaklanıyor. O güvenli interneti kapatıp modemi resetleyin. Muhtemelen çözülecektir.load pi failed hatası alıyorum ama hiçbir çözüm işe yaramadı![]()
load pi failed hatası alıyorum ama hiçbir çözüm işe yaramadısByte artık loader üzerinden kullanılıyor aldığınız hataları yazarsanız yardımcı olalım.
Ayrıca Güvenli İnternet diye konunuz vardı onu kapatmadan çeşitli hatalar almaya devam edeceksiniz muhtemelen.
bunu çözemediğimiz kullanıcılarda genellikle internet servis sağlayıcısından kaynaklanıyor. O güvenli interneti kapatıp modemi resetleyin. Muhtemelen çözülecektir.load pi failed hatası alıyorum ama hiçbir çözüm işe yaramadı![]()
yardımın için teşekkür ederim sanırım bidaha sbyte kullanamayacağımbunu çözemediğimiz kullanıcılarda genellikle internet servis sağlayıcısından kaynaklanıyor. O güvenli interneti kapatıp modemi resetleyin. Muhtemelen çözülecektir.
Sorunu çözdüm . Opera tarayıcı kullanıyordum bide microsoft edge deniyim dedim betternet vpn ile herhangi bir vpn ile bağlanıp denedim oldubunu çözemediğimiz kullanıcılarda genellikle internet servis sağlayıcısından kaynaklanıyor. O güvenli interneti kapatıp modemi resetleyin. Muhtemelen çözülecektir.