Uzman Üye
kanka wh yi kapat en legit öyle oynayabilirsin
bide trigger modu maks 15 e çıkar
Post automatically merged:
bide trigger modu maks 15 e çıkar
radar aç yeterli bence aksi halde nekadarda uğraşsan fark edilirMerhaba arkadaşlar, sbyte hilesin nasıl legit ayarlar yapılması gerek ? Yardımcı olurmusunuz?
hileyi kulandığımdan beri 1 kere bile vac yemedim 3-4 aydır kulanıyorum hile arada injeckte sıkıntı çıkarsada gzl legit oynanabilcek bi hilebruh os-1riin legiti olmaz vac yersin knk
Anlıyorum ses duymuyorsan görmemezlikten gelecen çok mantıklı, aim çok belli edebilir ince hassas ayarlarda ise çok zor belli eder, wallhack tada gözün adamda olmıcak aimde olcak dediğiniz gibiArkadaşın dediği gibi legit olayı sana kalmış cs go da hem wallhack açık hem aim açıktı global oldum 2 yıl kullandım öyle ban yedim duvarlara bakmayacaksın yeri gelecek normalde hile kullanmasan vurabileceğin adamı görmeyeceksin vurmayacaksın
sarmaz herzaman yarı yolda bırkan bir hile dünyanın yarsının ilk hilesidir kaşmetlihileyi kulandığımdan beri 1 kere bile vac yemedim 3-4 aydır kulanıyorum hile arada injeckte sıkıntı çıkarsada gzl legit oynanabilcek bi hile
Ya kanka değil diyorum deteced diye de bi kavram yok tutturmuşsun deteced detecedcs go da ki 99 hile kullanın hilesi os1iris deteced durumda
Detected injector kullan ye banı hile detect olsun ne güzel yavYa kanka değil diyorum deteced diye de bi kavram yok tutturmuşsun deteced deteced
osis1riis kullanmıştım 1 gün bak legit ban yemişim daha yeni ehsaba baktım 15 gün önce atım istersen vac atıo knkYa kanka değil diyorum deteced diye de bi kavram yok tutturmuşsun deteced deteced
Post automatically merged:
Detected injector kullan ye banı hile detect olsun ne güzel yav![]()
Injectorun detectedtır kendine ait manual map injector yaposis1riis kullanmıştım 1 gün bak legit ban yemişim daha yeni ehsaba baktım 15 gün önce atım istersen vac atıo knk
burdan injectledim bruh moment diyer hesapda exterme injecletim 2 el sürdü ban yemek xdInjectorun detectedtır kendine ait manual map injector yap![]()
Valla ben yemiyorum prime hesap rank boost yapıyorum hatta.burdan injectledim bruh moment diyer hesapda exterme injecletim 2 el sürdü ban yemek xd
osiris ile eminmiyiz özelden atsana hesabıValla ben yemiyorum prime hesap rank boost yapıyorum hatta.
Eminim de hesabı sattım boostlayıp profili değiştirmiştir sattığım kişi.osiris ile eminmiyiz özelden atsana hesabı
knk kolpa atıyor gibisin osiris ile nereye boostluyorsun bu arada bi iftara atmadım düşüncemEminim de hesabı sattım boostlayıp profili değiştirmiştir sattığım kişi.