Memoryui.memoryui daki hackmi yoksa corecheat mi ?
bende çalışıyor. ama bana trigger bot lazım iştememoryuideki benim bildigim wallhack calismiyo sen nasil wallhack aca biliyon ?
Wall hack yeter bence ban yiye bilirsin triggerbotdabende çalışıyor. ama bana trigger bot lazım işte
Tamam en azından nasıl çalıştıgını öğretirsen iyi olur.Wall hack yeter bence ban yiye bilirsin triggerbotda
trigger bot nasıl çalışır biliyonmu açarsın hileyi bi adam önüne geir direk ateş etmeye başlar bu kadar basitTamam en azından nasıl çalıştıgını öğretirsen iyi olur.
İşte bende o olmuyor o olsa konunun ne anlamı kalıyor.trigger bot nasıl çalışır biliyonmu açarsın hileyi bi adam önüne geir direk ateş etmeye başlar bu kadar basit
ozaman hile çalışmıyodurİşte bende o olmuyor o olsa konunun ne anlamı kalıyor.
Bilmiyorsan yorum yapma şikayet ediyorum seni ban yiyebilirsin yorum kastığından.trigger bot nasıl çalışır biliyonmu açarsın hileyi bi adam önüne geir direk ateş etmeye başlar bu kadar basit
Konuyu zaten bilmediğim için açıyorum bunun yorum kasmakla alakası felan yok.Bilmiyorsan yorum yapma şikayet ediyorum seni ban yiyebilirsin yorum kastığından.
Yorum kasmıyorum hiledeki triggerbotun çalışmadığını söylüyorum ki hileyi kendimde denedim ama denedigimde wallhackde calismiyoduBilmiyorsan yorum yapma şikayet ediyorum seni ban yiyebilirsin yorum kastığından.
Yanlış anladın öbür arkadaşın yorumunun altına yazdım konuda fikri olmadan bilgisi olmadan sana yardım etmiyor yorum kasıyor sikayet edebilirsin.Konuyu zaten bilmediğim için açıyorum bunun yorum kasmakla alakası felan yok.
Peki başta nie söylemeyipde o kadar saçma yorumlar attın açıklarmısın?Yorum kasmıyorum hiledeki triggerbotun çalışmadığını söylüyorum ki hileyi kendimde denedim ama denedigimde wallhackde calismiyodu
tamam k.bYanlış anladın öbür arkadaşın yorumunun altına yazdım konuda fikri olmadan bilgisi olmadan sana yardım etmiyor yorum kasıyor sikayet edebilirsin.
hemen acikiiym adam diyoki wall hack calisiyo bende denedigimde wallhack ve triggerbotun caismadigini biliyodum o yuzden yazdim sonra dedimki trigger botu bilmiyosan acarsin onune adam gelince vurursun dediki triggerbot calismiyo ozaman wallhack calisiyo diyince bole bi konu acinca 2 hileninde duzeltildigini sandim ve bunun uzerine yorum yaptim ki son da hilenin calismaidigini belirtimPeki başta nie söylemeyipde o kadar saçma yorumlar attın açıklarmısın?
ki oyuna girip suan denedim bilehemen acikiiym adam diyoki wall hack calisiyo bende denedigimde wallhack ve triggerbotun caismadigini biliyodum o yuzden yazdim sonra dedimki trigger botu bilmiyosan acarsin onune adam gelince vurursun dediki triggerbot calismiyo ozaman wallhack calisiyo diyince bole bi konu acinca 2 hileninde duzeltildigini sandim ve bunun uzerine yorum yaptim ki son da hilenin calismaidigini belirtim
Peki kardeşim bişey demiyorum adminler bakıcak iyi forumlarhemen acikiiym adam diyoki wall hack calisiyo bende denedigimde wallhack ve triggerbotun caismadigini biliyodum o yuzden yazdim sonra dedimki trigger botu bilmiyosan acarsin onune adam gelince vurursun dediki triggerbot calismiyo ozaman wallhack calisiyo diyince bole bi konu acinca 2 hileninde duzeltildigini sandim ve bunun uzerine yorum yaptim ki son da hilenin calismaidigini belirtim
bende wall hack çalışıyor fakat işte benimde aradğım o triggerbot ayarı.Memory ui de wall hack çalışmaz trigger bot içinde ayar gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?