Csgo vac ban bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
arkadaşlar csgo da vac ban yemişim ama ne zaman yediğime dahir hiçbir bilgim yok oyuna girdiğimde vac ban yazıyor yukarda ama steam profile baktığımda ban yazmıyor acaba geçicimidir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
steam desteğe yazarsan neden ban yediğini soylerler aga last wave de cok kişi boş ban yedi

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Steam hesabına tarayıcından gir .Oradan profiline bakarsan kayıtlarda vac yasaklaması aldığını ve aynı zamanda kaç gün önce vac yasaklaması aldığınıda görürsün.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Steam hesabına tarayıcından gir .Oradan profiline bakarsan kayıtlarda vac yasaklaması aldığını ve aynı zamanda kaç gün önce vac yasaklaması aldığınıda görürsün.
dostum google den girdim profile baktım ordada hiçbirşey yazmıyor sadece oyunda yazıyor

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
google ye csgo vac ban status yazdıktan sonra bir kaç site çıkacaktır oraya profil linkini yazarsan ne zaman yediğini gösteriyor oradan bakabilirsin.

dostum google den girdim profile baktım ordada hiçbirşey yazmıyor sadece oyunda yazıyor
resim atar misin vac ban yediğin resmi oyuna girip

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Oyun içerisinde kırmızı bir şekilde oldukça şüpheli yazıyorsa kısa süre içerisindede profiline vac yasaklaması diye kırmızı bir mesaj geçilir vac hileyle yemişsin işte sabahta sormuşsun cevapladık cevaplandı daha ne zorluyorsun.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Oyun içerisinde kırmızı bir şekilde oldukça şüpheli yazıyorsa kısa süre içerisindede profiline vac yasaklaması diye kırmızı bir mesaj geçilir vac hileyle yemişsin işte sabahta sormuşsun cevapladık cevaplandı daha ne zorluyorsun.
dostum ben zorlamıyorum sebepsiz yere ban yedim anlayışlı ol
google ye csgo vac ban status yazdıktan sonra bir kaç site çıkacaktır oraya profil linkini yazarsan ne zaman yediğini gösteriyor oradan bakabilirsin.

resim atar misin vac ban yediğin resmi oyuna girip
resim nasıl atılıyor yardımcı olabilirmisin

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
dostum ben zorlamıyorum sebepsiz yere ban yedim anlayışlı ol
Dostum anlayışlıyım zaten desteğe yaz ama kaldırılacağını düşünmüyorum ya vac oyun dosyalarında program buldu yada vac yemiş hesapla aynı e-postayı numarayı kullandın vac sistemi kolay kolay sebepsiz yere banlamaz

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Dostum anlayışlıyım zaten desteğe yaz ama kaldırılacağını düşünmüyorum ya vac oyun dosyalarında program buldu yada vac yemiş hesapla aynı e-postayı numarayı kullandın vac sistemi kolay kolay sebepsiz yere banlamaz
orasını bilemiyorum ama hiçbir şekilde hile veya yasaklı program kullanmadım acaba vac ban geçici süreli atıyorlarmı

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
orasını bilemiyorum ama hiçbir şekilde hile veya yasaklı program kullanmadım acaba vac ban geçici süreli atıyorlarmı
Eğer kırmızıysa o ban kalıcıdır sarıysa süreli ban yapay zeka evet hata yapabilir yanlışlıkla atabilir destekten şansını deneyebilirsin fakat vac ban yemiş bir hesabın e-postasını numarasını kullanırsan da yersin

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
desteğe mesaj attım kaç gün içerisinde dönerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...