- Yasaklandı
-
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
desteğe yazmayı düşünüyorumDestege mesaj at
profilimde ban yediğimi yazmıyor ban yiyenler orda yazıyormusteam desteğe yazarsan neden ban yediğini soylerler aga last wave de cok kişi boş ban yedi
yazıyoprofilimde ban yediğimi yazmıyor ban yiyenler orda yazıyormu
dostum google den girdim profile baktım ordada hiçbirşey yazmıyor sadece oyunda yazıyorSteam hesabına tarayıcından gir .Oradan profiline bakarsan kayıtlarda vac yasaklaması aldığını ve aynı zamanda kaç gün önce vac yasaklaması aldığınıda görürsün.
resim atar misin vac ban yediğin resmi oyuna giripdostum google den girdim profile baktım ordada hiçbirşey yazmıyor sadece oyunda yazıyor
dostum ben zorlamıyorum sebepsiz yere ban yedim anlayışlı olOyun içerisinde kırmızı bir şekilde oldukça şüpheli yazıyorsa kısa süre içerisindede profiline vac yasaklaması diye kırmızı bir mesaj geçilir vac hileyle yemişsin işte sabahta sormuşsun cevapladık cevaplandı daha ne zorluyorsun.
resim nasıl atılıyor yardımcı olabilirmisingoogle ye csgo vac ban status yazdıktan sonra bir kaç site çıkacaktır oraya profil linkini yazarsan ne zaman yediğini gösteriyor oradan bakabilirsin.
resim atar misin vac ban yediğin resmi oyuna girip
Dostum anlayışlıyım zaten desteğe yaz ama kaldırılacağını düşünmüyorum ya vac oyun dosyalarında program buldu yada vac yemiş hesapla aynı e-postayı numarayı kullandın vac sistemi kolay kolay sebepsiz yere banlamazdostum ben zorlamıyorum sebepsiz yere ban yedim anlayışlı ol
orasını bilemiyorum ama hiçbir şekilde hile veya yasaklı program kullanmadım acaba vac ban geçici süreli atıyorlarmıDostum anlayışlıyım zaten desteğe yaz ama kaldırılacağını düşünmüyorum ya vac oyun dosyalarında program buldu yada vac yemiş hesapla aynı e-postayı numarayı kullandın vac sistemi kolay kolay sebepsiz yere banlamaz
Eğer kırmızıysa o ban kalıcıdır sarıysa süreli ban yapay zeka evet hata yapabilir yanlışlıkla atabilir destekten şansını deneyebilirsin fakat vac ban yemiş bir hesabın e-postasını numarasını kullanırsan da yersinorasını bilemiyorum ama hiçbir şekilde hile veya yasaklı program kullanmadım acaba vac ban geçici süreli atıyorlarmı
desteğe mesaj attım dostum bilgilendirmen için sağoldesteğe mesaj atmalısın çözerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?