benim güven faktörüm kırmızı ve her maç hile geliyor ve herkes smurf taklidi yapıyor trigger botu olan main hesabı global,supreme en düşük le diyeni gördüm tabi genelleme yapmak saçma olur her konuda olduğu gibi ama güven faktörün kırmızıysa yüksek ihtimal hileler ile dolu bir lobiye düşüyorsun anlamına geliyor benim için trigger olmasa wh olur ama kesin bir şey olurCS GO zulu ve benzeri oyunlarda hilenin önüne geçmek çok zor. Kolay değil yani bunun için sadece belirli şeyler yapılıyor mesela prime hesap satılmasının asıl amacı tabi ki ticari ama 2. ve en onemli amacı adam dıyor ki bu gibik kafalı japon askerleri buna para verıp alıyorlar parasının değeri yoksa prime hesapta açar hileyi yer banı oturur tekrar alır dıyor. ama istesede bunun onune geçmesi gerçekten çok zor bana hilesi olmayan bir oyun soyleyın ? çok nadir aşırı derecede nadirdir. Artık spin bot ve aşırı aimbotlar maç esnasında banlanıyor 3. maçı goremıyorlar... ama legit oynayanlarada artık overwatch mufettişlerinin olayına bakıyor. Tabi overwatcha hala spinbot vakaları gelıyor ama bunların %99u unprime hesap direkt olarak ow ye dusuyor zaten.
Prime hesap olayı bence guzel oldu ozellıkle smurfsen xD tam kanserlık ya
Danger zone oynayan insan sayısı az rank sistemi hakkında bilgim yok sadece 1 defa oynadım ama anladığım kadarıyla orada hilesiz oynayan sayısı cidden cok az yani pek oynanmaz
Post automatically merged:
Benim hesabımın güven faktoru kırmızıydı 5 maçta 1 ya hile ya da smurf gelıyordu güven faktorun dusukse direk hile olmuyorsunsmurf gelip kanserde edebiliyor. Şükür şimdi sarı falan yaptıkta daha biraz rahatız