Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Csgo dan Vac yemiştim ve hesabı çaldırmıştım, içinde birsürü oyun var şimdi geri aldım. Garry's Mod vb oyunları etkiler mi? Yani csgo harici oyunları rahat rahat oynayabilir miyim ki?
Eğer hesabı çalan kişi 3. parti programlarla hesabınıza birşey yapmadıysa etkilemez diye düşünüyorum ama yinede dikkat edin. Hilelerin hepsini silip temiz kurulum yapın isterseniz.
steamda ikinci hesabım vac ban yedi cs go diğer oyunlarda sıkıntı yaşamadım ama bırdaha hile açtıgımı farkederlerse steamdan ban yiyecektim steam yetkilisiyle konuşmuştum
birde kırmızı yazıyla ismin yazılı kalıyor hep o da havalı oluyordu bana göre jsjsjs
cs go oyununda banın her türlüsünü yiyen kişi olarak konuşuyorum rahat ol diğer oyunlar hiç bir şekilde etkilenmez hatta kazandığın bütün ödüller de duruyor sadece profilinde vac ban yediğin gözüküyor bilgin olsun