csgo yeni hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
csgoya yeni hile gelmiş fakat etraflarında kırmızılık var onun anlamı ne vacmı yediriyor

Üye
7 HİZMET YILI
hayır hilenin daha çalışmadığı anlamına geliyor etrafı yeşil olursa çalışıyor demek :)

ama csgo nun diğer hilesini açınca hata veriyor çözümünü bilen varmı

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bu yeni hilenin birisi tüm özelliklerini ne nedir filan anlatan 1 video çekip you tube atsada neyin ne olduğunu anlasak ADMİNLER yardım ...

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
csgoya yeni hile gelmedi + yeşil çalışıyor demek yeşilin anlamı 98 böyl nerdeyse adamım bunu sorman bşile hata :)

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bu yeni hilenin birisi tüm özelliklerini ne nedir filan anlatan 1 video çekip you tube atsada neyin ne olduğunu anlasak ADMİNLER yardım ...
irigger bot çok bktan ayrıca diğerinde bendede kasıyordu sole bı cozum buldum sadece aimi açıyorum diğer hilede tam ekranda sonra başka sıteden ındırdıgım Wall ahckıde acıyorum bırlestırıp kullanıyorum

csgosupreme
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
benim pek ingilizcem yok bu son güncellemeden sonra wall hecki göremedim ???? hangisi acep ???
kardeşim Wall hack tam ekranda çalışmıyor ayrıca akstırıyor bence sende benım gibi Yap Başka siteden Wall hack ındırıp bu sıtedekı aim hackı birleştirip kullanıyorum sorunsuz ?

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Beyler Hileyi Açıyorum Dosya Başka Bir İşlem Tarafından Kullanıldığından bu işlem dosyaya erişilemiyor diyor bilen var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...