Uzman Üye
csgoya yeni hile gelmiş fakat etraflarında kırmızılık var onun anlamı ne vacmı yediriyor
kardeşim yöneticini aç ve arkada calısan programı kapat artık csgola ılgılı veya hıleyle ılgılı ne calısıyorsa işe yararBeyler Hileyi Açıyorum Dosya Başka Bir İşlem Tarafından Kullanıldığından bu işlem dosyaya erişilemiyor diyor bilen var mı ?
arkadaşım dediğin gibi yaptım bendede var bu sorun halen aynı hatayı veriyor mahlesefkardeşim yöneticini aç ve arkada calısan programı kapat artık csgola ılgılı veya hıleyle ılgılı ne calısıyorsa işe yarar
arkada sağ aşşada ne çalışan csgo için veya hileiçin tehdit olusturcak bişe varsa kapat ayrıca pc yi yeniden başlat olmassa youtubeden bak oda olmassa sil tekrar yüklearkadaşım dediğin gibi yaptım bendede var bu sorun halen aynı hatayı veriyor mahlesef
knk su 2 csgo fıx yemıste alttakı xcsgo revamped i anlayamadım ne için yeni hile galiba o guncellencek heraldeBeyler illaki güncellenir kırmızı varsa çalışmıyordur oyunda denemeyin vac yersiniz haberiniz olsun.
Kanka turuncu renk varsa güncellenir demek ama şuan bilmiyorum güncellecekmi yoksa kalacakmı diye :/knk su 2 csgo fıx yemıste alttakı xcsgo revamped i anlayamadım ne için yeni hile galiba o guncellencek heralde
ulan onu demedim sen bana ne ogretıyorsun yeni hile mi geldi xcsgo revamped i demek istedim bende biliyorum renklerin gorevlerını hahaahKanka turuncu renk varsa güncellenir demek ama şuan bilmiyorum güncellecekmi yoksa kalacakmı diye :/
Kanka şuan pc olmadığı için bilmiylrum yeni hilemi geldi diyeulan onu demedim sen bana ne ogretıyorsun yeni hile mi geldi xcsgo revamped i demek istedim bende biliyorum renklerin gorevlerını hahaah![]()
xcsgo revamped i şu adla bi hile geldiKanka şuan pc olmadığı için bilmiylrum yeni hilemi geldi diye![]()
csgoya bidaha bakta konuş 3. hıle geldı güncel degıl amayeni hile gelmedi
hileyi 1kere açıp kapadıysan öyle oluyor pcyi kapatıp aç görev yöneticisindende kapanmıyor o dosyaBeyler Hileyi Açıyorum Dosya Başka Bir İşlem Tarafından Kullanıldığından bu işlem dosyaya erişilemiyor diyor bilen var mı ?
görev yöneticisinden kapanmıyorkardeşim yöneticini aç ve arkada calısan programı kapat artık csgola ılgılı veya hıleyle ılgılı ne calısıyorsa işe yarar
ozaman pc yı enıden başlat veya hıc bıse olmassa kökten sıl veya programlar var siilmek için indirgörev yöneticisinden kapanmıyor
ayn işte mecbur pcyi kapatıp açmak zorunda kalıyoruzozaman pc yı enıden başlat veya hıc bıse olmassa kökten sıl veya programlar var siilmek için indir
ayn işte mecbur pcyi kapatıp açmak zorunda kalıyoruzozaman pc yı enıden başlat veya hıc bıse olmassa kökten sıl veya programlar var siilmek için indir
baya geldi hileKanka şuan pc olmadığı için bilmiylrum yeni hilemi geldi diye![]()