Onaylı Üye
Jpg dosyasının içinde rar olarak açınca gözüküyor peki jpg dosyasının içine exe'yi nasıl sıkıştırdı acaba?Merhaba arkadaşlar. İnternette bu konu hakkında araştırma yapıyordum. Ben açıkçası çoğu e-sporcunun hile olduğunu düşünüyorum fakat belki de bu düşünmemin nedeni benim onlardan çok çok kötü bir oyuncu olmamdır. Şimdi size bir video paylaşacağım. izin
Video içerisinde steam "Çizim" bölümüne çizim ekliyorlar fakat çizimin içerisinde aslında hack var. Videonun içerisinde neler olup bittiğini anlayacaksınız. Video bana ait değildir. Sadece bilgilendirme amaçlı atıyorum.
Bu soruyu ben de merak ettiğim için araştırıyorum şuanJpg dosyasının içinde rar olarak açınca gözüküyor peki jpg dosyasının içine exe'yi nasıl sıkıştırdı acaba?
Şimdi şu şekilde söylersek bana göre bunu yapabilecek bir macro kesinlikle yok. İnternette araştırıp bütün macroları deneyebilirsin. Hepsi kötü çıkacaktır. Benim şuan kullandığım Java dili ile çalışan bir hackim var ve aimlock, rcs aynı onların ki gibi.Hile kullanacaklarını sanmıyorum ama her oyuncunun macrosu olduğunu düşünüyorum.
Millet neler buluyor500 IQ lan video oha wqhebnjqwewq
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?