csmacro 10 dolarlık macro logitech Steam Pubg

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar bu sabah csmacrodan 10 dolarlık macro satın aldım bu paraya değeceğini düşünmüyorum ama sizde faydalanın
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

VİrüsTotal

kurulum biraz uğraştırıcı logitech g serisi tum farelerde çalışıyor önce ghubı indirin

kurduktan sonra farenizi görücektir zaten 3. görseldeki 3 noktaya basın lua komut dosyası oluştur diyin içindeki function ile başlayan şeylerin hepsini silin yeni bir disk açın burası çok önemli bunu yapmazsanız ban yersiniz 500 mb yeni bir disk açın rarın içindeki script klasörünün içindeki dosyanın ismi ''PUBG-Steam.lua'' olucaktır sizde bunun ismini ''world.lua'' yapın ve yeni oluşturdugunuz diske atın diskde sadece bu dosya olsun sonra ghub geri donun ''data = dofile[[D:\world.lua]]'' lua komut yerindeki her şeyi silin bunu yapıştırın sizin diskinizin ismi E ise E olarak değiştirin kurulum bu kadar son olarak komut dosyasına tıklayın kaydet ve çalıştır dersiniz tuş atamak için world.lua dosyanızı açın Mouse key binds yazan yerin altında nil yazıcaktır bunu silip farenizde hangi tuşa atamak isterseniz onu yapın benim faremde ben 9. tuşa atadım sizin farenizin üstünde yazıyordur zaten tuşlar G5 yazıyorsa 5 olarak yazıcaksınız G5 olarak değil eğer silah çok aşağı çekiyorsa lua dosyasını açın local setting kısmından ayarlayın sizde 1 olarak gözüküyordur düşürüp denemeye başlayın 0.90-0.50 gibi hangisi iyise ve çok önemli bi başka şey caps lock tuşunuz aktif olsun yoksa 30 mermiden sonra macro çalışmıyor uzatılmış falan eklerseniz silahınıza yukarıya çıkar aim macro çalışmaz caps lock tuşu açık kalması gerekiyor
local SensSetting = 0.17 --> !! Change it for your own "Vertical Sensitivity Multiplier" Setting. şunu da söyleyeyim 2015den beri var olan bi şey bu yaptığımız macro işleri sizin mito 10k days falan hepsi macro zaten bazı videolarında fare kamerası oluyor ona bakın mouse hiç aşağı çekmiyor ne hikmetse :D vicdanınız rahat olsun pubg %90ı macro kullanıyor

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    22.3 KB · Görüntüleme: 224
  • 2.PNG
    2.PNG
    34.7 KB · Görüntüleme: 228
  • 3.PNG
    3.PNG
    53.9 KB · Görüntüleme: 217
  • 4.PNG
    4.PNG
    1.9 KB · Görüntüleme: 214
  • 5.PNG
    5.PNG
    21.6 KB · Görüntüleme: 217
  • 6.PNG
    6.PNG
    9.9 KB · Görüntüleme: 226
Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kanka bende logitech g300s var bu ghubu desteklemiyor sanirim. eski olan o logitech gaming software var onda yapmak mumkun mu
(edit: oluyormuş sanırım dosyada lgs için tut var deniyorum şimdi. bu arada ban atıyor mu acaba)

Son düzenleme:
🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
kanka bende logitech g300s var bu ghubu desteklemiyor sanirim. eski olan o logitech gaming software var onda yapmak mumkun mu
(edit: oluyormuş sanırım dosyada lgs için tut var deniyorum şimdi. bu arada ban atıyor mu acaba)
Boş makro yüksek ihtimalle atmaz ama işlevsel olduğunu düşünmüyorum

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
evet sadece dümdüz aşağı çekiyor ama yine iş yapıyor sana sağ sol ayarlamak kalıyor sadece. ban atmamış henüz daha da atacağını sanmıyorum
Belli olmaz atacağını bende zannetmiyorum pek de şuna 10$ vermek garip

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar harbi güzel çalısan bi macro yok mu ya parasını versek lifetime alsak. harbiden berrl kullanıcam diye ölüp duruyorum ya

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
virüs totale rar ı değil içeriğini at knk yanlıs yapmıssın

Banlı Üye
10 doları geç bedava indirilmez .d ama sağlık olsun yapacak bişi yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkadaşlar harbi güzel çalısan bi macro varmı ya güvenilir