Ctrl c , ctrl v komutu çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Lolde oyuna girince açılan launcherde ctrl c ve ctrl v çalışıyor problem yok ama masaüstünde googlede discordda hiçbiryerde kopyala yapıştır yapamıyorum windowsu güncelledim cmd den kapalı olup olmadığı kontrol ettim anti virüsü kapattım yine bişey değişmedi yardımcı olur lütfen
hocam lol kopyala yapıştırı kabul etmiyor eğer başka yerede yapıştıramıyorsanız (lol harici) yeniden başlatın bilgisayarı

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
apışkan tuş ayarlarını kontrol et ondan kaynaklı olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Lolde oyuna girince açılan launcherde ctrl c ve ctrl v çalışıyor problem yok ama masaüstünde googlede discordda hiçbiryerde kopyala yapıştır yapamıyorum windowsu güncelledim cmd den kapalı olup olmadığı kontrol ettim anti virüsü kapattım yine bişey değişmedi yardımcı olur lütfen
Post automatically merged:

apışkan tuş ayarlarını kontrol et ondan kaynaklı olabilir
yapışkan tuş açık olabilir kontrolet

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Klavye ayarlarını kontrol edin: Klavye ayarlarınızda bir değişiklik veya hata olabilir. Windows 10'da, Ayarlar > Zaman ve Dil > Dil bölümüne gidin ve ardından "Klavye" seçeneğine tıklayın. Burada, "Klavye düzenini seçin" altında bulunan seçeneğin doğru klavye düzeniyle eşleştiğinden emin olun.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Klavyende bir sorun olabilir ya tuş takımlarına bakım yap eğer çalışmazsa yeni bir klavye almalisin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İnternetten senin için biraz araştırma yaptım ama malesef sadece aç kapadan başka birşeye ulaşamadım

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
  1. Başka bir metin düzenleyicide deneyin: Kopyalama ve yapıştırma işlevi sadece belirli uygulamalarda veya metin düzenleyicilerinde çalışmayabilir. Bu nedenle, başka bir metin düzenleyicide deneyerek sorunun uygulama özgü olup olmadığını görebilirsiniz.
  2. Klavye tuşlarına basarken kontrol edin: "Ctrl + C" ve "Ctrl + V" tuşlarına basarken diğer tuşlara da basıyor olabilirsiniz. Kopyalama ve yapıştırma işlevlerinin çalışması için sadece "Ctrl" tuşunu basılı tutup ardından "C" veya "V" tuşuna basmanız gerekmektedir.
  3. Farklı bir klavye deneyin: Klavyenizde fiziksel bir sorun olabilir. Başka bir klavye bağlayarak veya kablosuz klavye kullanarak işlevin düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
  4. Sistem yeniden başlatma: Bilgisayarı yeniden başlatmak, bazı geçici sorunları düzeltebilir ve klavye kısayol tuşlarının düzgün çalışmasını sağlayabilir.
  5. Sürücüleri güncelleyin: Klavye sürücüleri zamanla güncellenmeyebilir ve bu nedenle sorunlar yaşanabilir. Klavye sürücülerini güncellemek için "Cihaz Yöneticisi" ni açın, klavye sürücüsünü bulun ve güncelleştirin.
  6. Klavye dilini kontrol edin: Farklı klavye düzenleri veya klavye dilleri arasında geçiş yapmak, klavye kısayol tuşlarının çalışmamasına neden olabilir. Sağ alt köşedeki dil çubuğunu veya klavye dilini kontrol ederek doğru dilde olduğundan emin olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...