reis istersen bi oyun dosyalarını denetlet belki oyun dosyalarında bir sorun var olduğu için kasma yaşıyor olabilirsinMerhaba arkadaşlar ben hileyle oyunu açtım ve oyunun acayip kasıyordu ama bilgisiyarım msi yani pc de de sorun yok diğer oyunlarda fln bişey olmuyo ama bu oyunda kasıyo anlamadım yardım edermisiniz
gamebooster sağlık lı mı bu durumdaRazer gamebooster kullan ve driver güncelle
oyunu sil yükle düzelmez ise %temp% yi falan temizleMerhaba arkadaşlar ben hileyle oyunu açtım ve oyunun acayip kasıyordu ama bilgisiyarım msi yani pc de de sorun yok diğer oyunlarda fln bişey olmuyo ama bu oyunda kasıyo anlamadım yardım edermisiniz
internette araştırıp bi fps booster bulabilirsen az da olsa işini görürMerhaba arkadaşlar ben hileyle oyunu açtım ve oyunun acayip kasıyordu ama bilgisiyarım msi yani pc de de sorun yok diğer oyunlarda fln bişey olmuyo ama bu oyunda kasıyo anlamadım yardım edermisiniz
yahu gerçekten bu gamebooster cc cleaner gibi uygulamalara güveniyor musunuz bence pc yi iyice yavaşlatıyor en iyisi güzel bir format değil miRazer gamebooster kullan
vallaha kanka nedesen haklsıın bana gerekmiyoki pc msi ın aq 1660 TI var pc de fps boosterı napiyim valorantta 305 fps fln alıyorumyahu gerçekten bu gamebooster cc cleaner gibi uygulamalara güveniyor musunuz bence pc yi iyice yavaşlatıyor en iyisi güzel bir format değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?