CyberPunk 2077 Para Kasma Bugu vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
oyuna çöp dememdeki olay ; tamamen beklentilerinde altında olması... o kadar cok hyple ile satış olayını beslemek adına yapılan *********, beklentileri yukselten firmalarla anlaşmalar, bi ton satış politikalarıyla beklentıleri şaha kaldıran eylemler gerceklestırdıler. emın ol bu oyun ''hard has kitle'' tarafından daha da elestırılcegı kanaatindeyim

ki sende bi izle asıl üstadlardan, ne demişler..
3 tane salak konuşuyor, bu arkadaşların neresi üstad anlamadım.

Bahsettiği olayları çok büyük bir problemmiş gibi aktarmışlar. Birkaç ayda çözülebilecek buglar bunlar. Oyun son zamanlarda oynadığım en güzel oyunlardan biri bu arada. Tek başına oyunun muzikleri bile efsane. CyberPunk'a clikbait diyen arkadaşların oyunu tamamen bitirmeden eleştirmeleri de asıl ClickBait olmuş.

Oyun tarafında eleştiri yapılacaksa, bu denli büyük bir firmanın nasıl olurda beklentileri bu kadar üst seviye çıkarttığı bir projede bu kadar buglı bir oyunu piyasaya sürmeleri konusunda eleştiri yapılabilir. Burda oyuncular tarafından gördükleri baskılar sonucunda da tam bitmemiş bir oyunu piyasaya sürmüş olabilirler. Kısacası oyun 6 ay kadar erken çıkmış gibi. 6 ay sonra yapılan patchlerle birlikte can sıkıcı olan şeylerin düzeleceğine ve firmanın itibarını temizleyeceğine inanıyorum. PS4 kısmına ise hiç değinmek istemiyorum, çünkü PS4 te oyun gerçekten oynanabilecek bir seviyede değil. 1080ti ve 2700x ile oyunu orta ayarlarda 50-60 fps ile bitirdim. Zevk aldım mı ? Evet. Oyunun müzikleri, silahların vuruş hissiyatları, animasyonlar, grafikler ve şehir gerçekten cezbedici. Oyunda yapabileceğiniz çok ama çok şey var. Arkadaşlar skiller bir boka etki etmiyor demiş, aksine skiller çok önemli. Hiçbir skili açmadan oyunda ilerleyebilmelerinin nedeni oyunun AI sinin şuan gerçekten kötü seviyede olması. Fakat ilerleme hariç temel skill puanları ile birlikte konuşmalarda ve savaşlarda kendinize avantaj sağlıyabiliyorsunuz (Kilitli bir kapıyı açmak, ya da konu hakkında teknik konuşmak vb.)

Oyunda verdiğimiz kararların hiçbir etkisi yok demişler, tamamen sallamışlar.. Kiminle ilişki yaşayıp yaşamayacağınızı, kimin öleceğini, ve finalin nasıl olacağını, yardıma kimi çağırabileceğinizi vb oyunda aldığınız kararlar belirliyor.

AI taraflı karşılaştığım problemler:
*Savaş esnasında düşmanların saçma sapan davranmaları.
*Trafik sisteminin bokluğu.

Bunları da yakın zamanda gelecek patchlerle düzelteceklerine inanıyorum. Tabi öncelikle hedefleri bugları ve oyunun optimizasyonunu gerçekleştirmek olucaktır. Bu arada, CD Projekt Red DLC leri ile ünlü bir firma. Cyberpunk'a gelecek DLC ler ile birçok oyuncunun gönlünü geri kazanabilirler.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sen nasıl bir kralsın öylesine forumda geziyordum o zaman tekrardan 0 dan bitirmece ama bu sefer bütün itemleri alarak xd

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Abi biz wolftü hilesi istiyoruz lüften artık getir abi ya vallah hasret kaldık hileye bazı ları satıyor hileyi ama şuanda tek bir çalışan hile yok sen yaparsın abim lüften

Üye
5 HİZMET YILI
ne yapıcaksın hileyi be kardeşim zevkini çıkarsana oyunun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...