Kaldırıyor ya ben direk sistem gereksinimleri zannetmiştimRtxsiz aşırı yüksek değil günümüz oyunları kaldırıyorsa kaldıracaktır
Kaldırıyor ya ben direk sistem gereksinimleri zannetmiştimRtxsiz aşırı yüksek değil günümüz oyunları kaldırıyorsa kaldıracaktır
Şu an 299,00 TL Gözüküyor ama ilerde değişir mi bilememsteamde kaç tl acaba ?
sistem gereksinimlerini sadece rtx olarak paylaşmamalıydın rtx olmayan gereksinimleride var
Onları da eklesin konuya belki kaldırıyordur ya çıkmadık candan ümit kesilmez derler![]()
5700XT var bende umarim rahatca oynayabilirim![]()
benim 1650 super ekran kartı çöp mü oldu daha şimdiden![]()
Arkadaşlar RTX'siz gereksiniminide ekledim tekrardan bakınız.rx 5500xt oynayabilirmiyimki acaba ?
en son 269 falandı galiba ne ara zam geldiŞu an 299,00 TL Gözüküyor ama ilerde değişir mi bilemem
Post automatically merged:
Herkes oyunu 4 gözle bekiyor ben de bekliyorum bakalım![]()
Ülkemizdeki dolar ve euro kuru sebebiyle sürekli zam gelmekte hiç indirime girdiği görülmedien son 269 falandı galiba ne ara zam geldi
dolar düşmesine rağmen fiyatın artması yazık olduÜlkemizdeki dolar ve euro kuru sebebiyle sürekli zam gelmekte hiç indirime girdiği görülmedi![]()
Aslında düşmüyor o kadar çoookk yükseldi ki şuan 8 TL olan dolara düşüyor diyoruzdolar düşmesine rağmen fiyatın artması yazık oldu
Ön siparişten alırsan her zaman daha ucuza denk gelir ön siparişin amacı o ancak böyle steam'ın yazlık kışlık black friday indirimlerinde fiyatı düşerse düşer yoksa en iyisi ön siparişle almak oluyorŞimdi gidip Steam'den fiyatına baktım ön sipariş 250 tl yazıyor