Daha kaç sezon League of Legends oynamaya devam edersiniz sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sezon 4 bitip de sezon 5 in başında oyuna başlayan biri olarak yaklaşık 7 8 yıldır oyunu yer yer düzenli, çoğunlukla düzensiz olarak oynayan biriyim. Önceleri arkadaşlarımla, sonraları solo oynamak zorunda kalan birine göre oyuna bakış açım bu süre boyunca elbette yer yer değişti. Başlarda oyunu öğrenmek, kavramak, ustalaşmak, kostüm biriktirmek, kazanmanın tadına varmak oldukça keyifli iken son birkaç yılda gram zevk alamadığım bu oyun da bizim gibi zaman içinde birçok değişime uğruyor. Güncelleme diyebileceğimiz bu değişimler zaman zaman olumlu ya da olumsuz olarak oyuncuyu etkileyebiliyor. Yeni gelen birbirinin aynısı şampiyonlar, eski şampiyonların bir türlü sezonlar boyu ayarlanamayan oyun içi dengeleri, her geçen gün artan kolay lig atlama heveslisi oyuncuların script kullanımı, eşleştirme ve raporlama sisteminin bozukluğu, ortalama 3 oyundan 2 sinde tilt eden oyuncular vs. birçok etken günden güne oyuna karşı olan ilgimi bitirme seviyesine getirdi. Başlıkta da belirttiğim gibi daha kaç sezon oynarım bilmiyorum. Muhtemelen bu sezon son sezonum olur. Kaç kişi benim gibi, bu oyunun aslında bir bağımlılıktan ibaret olduğunu ve bir an önce kurtulmamız gerektiğinin farkında merak ediyorum. Kendime yeni öncelikler bulmalıyım. Motivasyon eksikliğime çok fazla katkısı var bu oyunun diye düşünüyorum. İyi forumlar.

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sezon 4 bitip de sezon 5 in başında oyuna başlayan biri olarak yaklaşık 7 8 yıldır oyunu yer yer düzenli, çoğunlukla düzensiz olarak oynayan biriyim. Önceleri arkadaşlarımla, sonraları solo oynamak zorunda kalan birine göre oyuna bakış açım bu süre boyunca elbette yer yer değişti. Başlarda oyunu öğrenmek, kavramak, ustalaşmak, kostüm biriktirmek, kazanmanın tadına varmak oldukça keyifli iken son birkaç yılda gram zevk alamadığım bu oyun da bizim gibi zaman içinde birçok değişime uğruyor. Güncelleme diyebileceğimiz bu değişimler zaman zaman olumlu ya da olumsuz olarak oyuncuyu etkileyebiliyor. Yeni gelen birbirinin aynısı şampiyonlar, eski şampiyonların bir türlü sezonlar boyu ayarlanamayan oyun içi dengeleri, her geçen gün artan kolay lig atlama heveslisi oyuncuların script kullanımı, eşleştirme ve raporlama sisteminin bozukluğu, vs. birçok etken günden güne oyuna karşı olan ilgimi bitirme seviyesine getirdi. Başlıkta da belirttiğim gibi daha kaç sezon oynarım bilmiyorum. Muhtemelen bu sezon son sezonum olur. Kaç kişi benim gibi, bu oyunun aslında bir bağımlılıktan ibaret olduğunu ve bir an önce kurtulmamız gerektiğinin farkında merak ediyorum. Kendime yeni öncelikler bulmalıyım. Motivasyon eksikliğime çok fazla katkısı var bu oyunun diye düşünüyorum. İyi forumlar.
2-4 sezon oynarım sıkmazsa devam

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Betadan beri oynadığım bir oyundu ancak tam olarak 2 ay önce oyunu bırakma kararı aldım ve çok mutluyum sinir stress azaldı

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
büyük ihtimal 1 sezon daha gidip ara veririm ama bırakıcağımı sanmıyorum

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Riot Lolün yenisini çıkarana kadar oynarım ara veririm 1 2 sezon ama baymaz oynarım.

türk uzakyol gemi kaptanı
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
script işi biterse 10 yıl daha oynarım, şu anda tadı tuzu yok soloq nun.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
scsiz oyun oynanmıyor malesef şuanki sezonda adclerin veya bir laneye farklı şampiyon alanların yüzde 90ı sc bende sc kullanmadan west mastera sc kullanarakta tr challa çıkar çıkmaz oyunu sileceğim

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben 11de bıraktım artık rank oynamıyorum. s5 challanger 1200 lp bıraktığım. Ciddiye almıyorum oyunu şuanda silver1 im bir kere bile dereceli atmadım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ben lolün bitmeyecek bir oyun olduğunu düşünüyorum seneler sonra bile hala oynayacağımızı düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...