Q su çok op ve u su guzel hero yanjSelam,arkadaşlar bu şampiyon araştırdım forumlarda oyunun ALLAHI, İLAHI vs. diye geçiyor bu şampiyon genelde oyunu pek oynayamayan master yi oyuncuları tercih ediyor tek amacı düz w q combosu olan 5 stack olduktan sonra 10 kişi gitesniz bile hepinizi kesen bir şampiyon merak ettiğim şu bu şampiyon bu kadar güçlü neden nerflenmiyor neymiş kolay ctlanıyormuş kaçamıyormuş zaten adamın kaçmaya ihtiyacımı varsen kaçıcaksın ct'ıda yok alıyor ghostu basıyor koşuyor üzerine boş iş hepsi ya herkes bronz eloda vs. güçlü yüksek eloda birşey yapamaz diyor ya adamlar hepimizi tekler korkusundan challenger eloda bile darius banlıyorlar nerflenmiyorda oyunda gördügüm yenilmesi %3 olan nadir şampiyonlar arasında lanede 3 kişi oynarsanız zar zor kesebileceğiniz bir şampiyonudur kendileri.
trundle ile ezemiyeceğim darius yoktur trundle ve garen ile her türlü ezerim dariusu nasuslada ezerim kolay ctleniyo hero nerf gelmesi saçma olur buff bile gerekebilirSelam,arkadaşlar bu şampiyon araştırdım forumlarda oyunun ALLAHI, İLAHI vs. diye geçiyor bu şampiyon genelde oyunu pek oynayamayan master yi oyuncuları tercih ediyor tek amacı düz w q combosu olan 5 stack olduktan sonra 10 kişi gitesniz bile hepinizi kesen bir şampiyon merak ettiğim şu bu şampiyon bu kadar güçlü neden nerflenmiyor neymiş kolay ctlanıyormuş kaçamıyormuş zaten adamın kaçmaya ihtiyacımı varsen kaçıcaksın ct'ıda yok alıyor ghostu basıyor koşuyor üzerine boş iş hepsi ya herkes bronz eloda vs. güçlü yüksek eloda birşey yapamaz diyor ya adamlar hepimizi tekler korkusundan challenger eloda bile darius banlıyorlar nerflenmiyorda oyunda gördügüm yenilmesi %3 olan nadir şampiyonlar arasında lanede 3 kişi oynarsanız zar zor kesebileceğiniz bir şampiyonudur kendileri.
Darius çok güçlü illah gibi gerçekten ama karşısına bir quinn kitlediğin gibi oyununu zehir edebilirsinSelam,arkadaşlar bu şampiyon araştırdım forumlarda oyunun ALLAHI, İLAHI vs. diye geçiyor bu şampiyon genelde oyunu pek oynayamayan master yi oyuncuları tercih ediyor tek amacı düz w q combosu olan 5 stack olduktan sonra 10 kişi gitesniz bile hepinizi kesen bir şampiyon merak ettiğim şu bu şampiyon bu kadar güçlü neden nerflenmiyor neymiş kolay ctlanıyormuş kaçamıyormuş zaten adamın kaçmaya ihtiyacımı varsen kaçıcaksın ct'ıda yok alıyor ghostu basıyor koşuyor üzerine boş iş hepsi ya herkes bronz eloda vs. güçlü yüksek eloda birşey yapamaz diyor ya adamlar hepimizi tekler korkusundan challenger eloda bile darius banlıyorlar nerflenmiyorda oyunda gördügüm yenilmesi %3 olan nadir şampiyonlar arasında lanede 3 kişi oynarsanız zar zor kesebileceğiniz bir şampiyonudur kendileri.
darius bence alıştıktan sonra zor değil ya bro benim düşüncem budariusu garen zor ezıyor garen oynayan arkdaslarımız varsa dariusun karsısına almalarını tavsıye etmem