darling in the franxx 2. Sezon ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Bende 02 ve Hiroyu çok seviyorum 1 bölüm 2 saat ve 1 sezon 500 bölümden olsaydı hayatımın sonuna kadar izlerdim

Üye
6 HİZMET YILI
H.o. 2020 nin sonunda çıkacakmış ancak hikaye farklı olacak çünkü gelecekte geçecekmiş.-(Forumlardan ve haberlerden buldum.)

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
dostlarım bir çok anime hakkında üstün bilgiye sahibim yapımcılarıyla konuştum fakat darling in the franxx ın yapımcısına hiç ulaşamadım ulaşır ulaşmaz size haber verceğim ama umutlanmayın derim

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
dostlarım yapımcısına ulaşmayı sonunda başardım kendisini bir tercuman aracılığıyla konuşmaya davet ettim şimdi lik 2. sezon hakkında çalışmalarının olmadığını ama ileride düşünebileceklerini söylediler ayrıca yapımcının manga kitabı olarak devam edebileceğini duyurdu yani kısacası darling in the franxx 2. sezon manga kitabından devam edebilir anime ne kadar bitmiş gibi görünsede bu hikaye yapımcıya göre aslında daha yeni başlıyormuş bir kaç supoiler vermek isterdim fakat istemeye bilirsiniz diye vermiyorum eğer isteyen varsa bu mesajın altına yorum bırakabilir

dostum benim son yazdıklarımı okuyup beğenirseniz çok daha yeni anime haberleri göndericem şimdiden iyi günler dilerim
Post automatically merged:

dostlarım yapımcısına ulaşmayı sonunda başardım kendisini bir tercuman aracılığıyla konuşmaya davet ettim şimdi lik 2. sezon hakkında çalışmalarının olmadığını ama ileride düşünebileceklerini söylediler ayrıca yapımcının manga kitabı olarak devam edebileceğini duyurdu yani kısacası darling in the franxx 2. sezon manga kitabından devam edebilir anime ne kadar bitmiş gibi görünsede bu hikaye yapımcıya göre aslında daha yeni başlıyormuş bir kaç supoiler vermek isterdim fakat istemeye bilirsiniz diye vermiyorum eğer isteyen varsa bu mesajın altına yorum bırakabilir
dostum benim son yazdıklarımı okuyup beğenirseniz çok daha yeni anime haberleri göndericem şimdiden iyi günler dilerim

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
Çok teşekkürler. Eğer spoiler verebilirseniz memnun olurum. Ayrıca yorumunuz gayet açıklayıcıherkes bir şeyler dediği için kafam çok karışıktı... Ama şuan tüm ümitlerimi beklemeye aldım. Bakalım ne olacak. Tekrar teşekkür ediyorum ve spoiler bekliyorum

Üye
6 HİZMET YILI

Spoiler verirseniz çok mutlu oluruz teşekkür ederiz 2.sezonun gelme ihtimalinin yüksek olduğunu öğrenince aklımda sorular daha da çoğaldı :D

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Spoiler verirseniz çok mutlu oluruz teşekkür ederiz 2.sezonun gelme ihtimalinin yüksek olduğunu öğrenince aklımda sorular daha da çoğaldı :D
arkadaşım madem supoiler istiyorsunuz güçük ayrıntılardan başlıyım izleyici zevkinizi almak istemiyorum hero 2. sezon çıkarsa baş karakter olmayacak baş karakter bu sefer sıfır 2 olacaktır ayrıca sıfır 2 ismini vermiyeceğim 2 sezon çıkmazsa veririm sıfır 2 nin geçmişe dair tüm anıları hatırlayacaktır böylece savaş yeniden başlayacak ama daha farklı olacaktır fakat bu seferki düşmanları hiç görmediğiniz başka düşmanları olacaktır bakalım yeni sezon çıkarsa neler olacak ?

arkadaşım madem spoiler istiyorsunuz küçük ayrıntılardan başlıyım izleyici zevkinizi almak istemiyorum hero 2. sezon çıkarsa baş karakter olmayacak baş karakter bu sefer sıfır 2 olacaktır ayrıca sıfır 2 ismini vermiyeceğim 2 sezon çıkmazsa veririm sıfır 2 nin geçmişe dair tüm anıları hatırlayacaktır böylece savaş yeniden başlayacak ama daha farklı olacaktır fakat bu seferki düşmanları hiç görmediğiniz başka düşmanları olacaktır bakalım yeni sezon çıkarsa neler olacak ?

bu arada türkçem tam oturmadı ben ingiltereden geldigim için yanlış yazımlar için kusura bakmayınız

bu arada ilgileriniz için çok teşekkür ederiz

başka anime ile ilgili sorularınız varsa biz ve şirketimiz bu soruları yanıtlayacaktır görürlerse fakat ben bu sitede aktif olmaya çalışacağım anime sorularınızı bekliyorum

başka anime ile ilgili sorularınız varsa biz ve şirketimiz bu soruları yanıtlayacaktır görürlerse fakat ben bu sitede aktif olmaya çalışacağım anime sorularınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşım madem supoiler istiyorsunuz güçük ayrıntılardan başlıyım izleyici zevkinizi almak istemiyorum hero 2. sezon çıkarsa baş karakter olmayacak baş karakter bu sefer sıfır 2 olacaktır ayrıca sıfır 2 ismini vermiyeceğim 2 sezon çıkmazsa veririm sıfır 2 nin geçmişe dair tüm anıları hatırlayacaktır böylece savaş yeniden başlayacak ama daha farklı olacaktır fakat bu seferki düşmanları hiç görmediğiniz başka düşmanları olacaktır bakalım yeni sezon çıkarsa neler olacak ?

bu arada türkçem tam oturmadı ben ingiltereden geldigim için yanlış yazımlar için kusura bakmayınız

bu arada ilgileriniz için çok teşekkür ederiz

çok teşekkür ederim

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bu arada dostlar bir kez daha söylüyorum bazı arkadaşlarımız bir şirketmiş gibi davranıp size yalan bilgi sunuyor eğer bir kez daha yaparlarsa onlara yasal olarak işlem uygulama hakkına sahibiz şimdilik onları takibe alıcaz yalan haberlere uymayıp direk bana mesaj atabilirsiniz yada sormak istediğiniz bir anime olursa bu başlık altına atabilirsinz böylece bizde görür ve yapımcılarıyla yurt dışı görüşme yapabiliriz şimdilik iyi günler dileriz

Üye
6 HİZMET YILI
2. Sezon çıksa güzel olur

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
Allah rizasi icin ciksin ve zero two geri gelsin bu animeyi izledgimden beri hergun sebepsiz yere agliyom swnirim zero two ya asik oldum

Üye
6 HİZMET YILI
Allah rizasi icin ciksin ve zero two geri gelsin bu animeyi izledgimden beri hergun sebepsiz yere agliyom swnirim zero two ya asik oldum

keşke çıksa 2. sezon okula falan gitmem valla izlerim sürekli 2019 un son aylarında çıkacak diyolardı 1-2 aya çıkması lazım çıkarsada çok mutlu olurum gerçekten

Üye
6 HİZMET YILI
Harbiden çok güzel özellikle son bölümü çok hoşuma gitti benim insallah 2.sezonuda gelir

Üye
6 HİZMET YILI
Beyler bazıları 2019 un sonunda çıkacak demişler bide 2020 ye girecez artık çıksın yani çok meraklıyım gerçekten artık

Üye
6 HİZMET YILI
bu arada dostlar bir kez daha söylüyorum bazı arkadaşlarımız bir şirketmiş gibi davranıp size yalan bilgi sunuyor eğer bir kez daha yaparlarsa onlara yasal olarak işlem uygulama hakkına sahibiz şimdilik onları takibe alıcaz yalan haberlere uymayıp direk bana mesaj atabilirsiniz yada sormak istediğiniz bir anime olursa bu başlık altına atabilirsinz böylece bizde görür ve yapımcılarıyla yurt dışı görüşme yapabiliriz şimdilik iyi günler dileriz
Ağa başka gelişme var mı n'olucak, gelecek mi gelmeyecek mi ? Benim için yarım kalmış bir anime böyle bitmesini istemezdim açıkcası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...