Darp şikayetiyle açılan mahkemenin sonucu ne olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3068
Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba. Birkaç ay sonra mahkemeye çıkacağım. İlk defa olacak, eski iş yerinde servis içerisinde biri tarafından darp edildim. Olayın gerçekleştiği tarih Ağustos ayı idi. Olay içerisinde arkada bir abiyle konuşuyorum. Rahatsız oluyorsan koltuğunu öne çekebilirim diye. Daha sonra arkadan biri kalkıp bana her gün zorbalık yapan şahıs, kafama vuruyor; sert bir darbeyle tokat atıyor. Ben de "kafama neden vuruyorsun?" diyorum. Kişi sonra yumruklar atmaya başlıyor, diş eti ve kemiğimin bir tanesi kırılıyor, üstüne geriye gidiyor. Benim şimdi darp raporum var, tehdit ettiğini de söyleyeceğim mahkeme içerisinde öldürmekle tehdit ettiğini. Karşı tarafa ne olur? Çok merak ediyorum. Sözlü olarak hiçbir şey demedim, karşı tarafa zarar da vermedim. Ne olabilir mesela? İfadesinde tamamıyla iftira kullanmış.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
benim dükkanıma saldırdılar nefsi müdafa olarak kendimi savundum burnunu kırdım adamın adam yurt dışına çıktı ama kamu davası açıldı 1.5 yıl hapis istendi sicilim temiz olduğu için 5 yıl içerisinde suç işlememek kaydıyla serbest kaldım yüksek ihtimal karşı tarafa da aynı şeyi uygularlar hapis veya para ödeyeceğini zannetmiyorum

3068
Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
benim dükkanıma saldırdılar nefsi müdafa olarak kendimi savundum burnunu kırdım adamın adam yurt dışına çıktı ama kamu davası açıldı 1.5 yıl hapis istendi sicilim temiz olduğu için 5 yıl içerisinde suç işlememek kaydıyla serbest kaldım yüksek ihtimal karşı tarafa da aynı şeyi uygularlar hapis veya para ödeyeceğini zannetmiyorum

Kanka çok saçma kemik kıracak kadar zarar veriyor. Yazdıklarımı okudun mu?

Not: Ayrıca Bana bir şey olma ihtimali var mı bu konuda? hiçbir şey yapmadığım hâlde.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kanka çok saçma kemik kıracak kadar zarar veriyor. Yazdıklarımı okudun mu?
bende kemiğini kırdım kanka adam yurt dışına çıktı savunma yapacak kimse yoktu karşımda ama sen burdasın muhattap olacak birisi var karşılarında benim yoktu belki sen varsın diye ceza verebilirler

3068
Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
bende kemiğini kırdım kanka adam yurt dışına çıktı savunma yapacak kimse yoktu karşımda ama sen burdasın muhattap olacak birisi var karşılarında benim yoktu belki sen varsın diye ceza verebilirler

Hımm, yani darp raporum falan ve görüntüler de var aslında ama en azından para cezası yemeli bence diş için para ödedim o kadar.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
adli kontrol şartıyla serbest bırakılır büyük ihtimalle , pek umutlanmanı tavsiye etmem

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Adam hakkını arayan bir öğrenci değil ise hiçbir şey olmaz. Ülkede adalet diye bir şey yok herkes kafasına göre. Bir tanıdığım yaklaşık 3 senedir malum madde satıyor ve milleti tehdit ediyor ama ciddi tehditler. Pişmanım dedi 2 ay içerde kaldı ve çıkacak bu kişi belki 100 tane kanıt ile yakalanmıştır sen düşün.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bu olay da şahidin varsa çok işine yarar dostum ve çok geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
geçmiş olsun hacı TR de pek bişi olucagını sanmıyorum insanlar öldürülüyor cezaları sadece 1 yıl parayla ödeyip çıkıyorlar onuda

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
öncelikle çok geçmiş olsun aynı tepkiyi göstermediğiniz için ben teşekkür ediyorum sonuna kadar hakkınızı savunun muhtemelen yüklü miktarda tazminat alırsınız

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
çok geçmiş olsun berbat bi durum genelde haksızların başına gelir bu durum da inşallah umdugundan iyi bir sonuç alırsın dostum bende bi ara denetime gitmiştim de sıkıntılı işler Allah nasip etmesin oraları bize :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
mahkeme işleri karışık ya usta orda ne olacagını bilmiyor insan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...