Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Days Gone Steam üzerinde %50 indirimde (17 Nisan 2022'ye kadar)
HİKÂYE
Kanun kaçağı bisikletçileri Deacon St. John ve William Boozer Gray, Deacon'ın karısı Sarah Whitaker (Courtnee Draper) ile birlikte güvenli bir yere kaçmaya çalışırlar ve ardından Ulusal Acil Restorasyon Örgütü (NERO) tarafından işletilen bir helikopter bulmayı başarırlar. Sarah bir bıçak yarası nedeniyle ağır şekilde yaralandığı için helikoptere binerken; Deacon St. John, William Boozer Gray ile geride kalmaya karar verir çünkü helikopterde yer yoktur. Deacon, karısıyla tekrar bir araya geleceğine söz verir.OYUN ÖZELLİKLERİ
- Çarpıcı bir ortam
- Vahşi karşılaşmalar
- Devamlı değişen bir çevre
- Sürükleyici bir hikâye
Minimum Sistem Gereksinimleri | Önerilen Sistem Gereksinimleri |
| 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir | 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir |
| İşletim Sistemi: Windows 10 64-bits | İşletim Sistemi: Windows 10 64-bits |
| İşlemci: Intel Core i5-2500K 3.3GHz or AMD FX 6300 3.5GHz | İşlemci: Intel Core i7-4770K 3.5GHz or Ryzen 5 1500X 3.5GHz |
| Bellek: 8 GB RAM | Bellek: 16 GB RAM |
| Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 780 (3 GB) or AMD Radeon R9 290 (4 GB) | Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB) or AMD Radeon RX 580 (8 GB) |
| DirectX: Sürüm 11 | DirectX: Sürüm 11 |
| Depolama: 70 GB kullanılabilir alan | Depolama: 70 GB kullanılabilir alan |
| İlave Notlar: Daha iyi bir deneyim için SSD ve 16 GB ram önerilir. | İlave Notlar: Daha iyi bir deneyim için SSD ve 16 GB ram önerilir. |