Uzman Üye
Arkadaşlar Bazı Sitelerden Gelip Reklam Yapıyolar.Ben Bu Sitelere DDOS Atayım Mı?Bi 2 Saniye Atsam Site Çöker?
Sensemador' Alıntı:Gençliğin vermiş olduğu heves var hepsinde Bu tüm gençlerde böyle kime sorsanız heryeri patlatıyorum heryere giriyorum şunu yapıyorum bunu yapıyorum marifet değil hiçbir zaman için bu işlerle hiçbir yere varılamaz insana hiçbir getirisi olamaz para kazansanız haram olur hastanın yetimin fakirin hakkını yemiş olursunuz zaten böyle zeki bir insan da basit işlerle uğraşmaz eğer iyiyse firmalar zaten bilişim uzmanı diye alıyorlar şuan btk nın başvurusu devam ediyor kendine güvenen arkadaslar oraya basvursunlar
Bu isler bu kadar kolay degil arkadaslar bunlarla ovunmenın bı anlamı yok
#MorpHeus' Alıntı:Sensemador' Alıntı:Gençliğin vermiş olduğu heves var hepsinde Bu tüm gençlerde böyle kime sorsanız heryeri patlatıyorum heryere giriyorum şunu yapıyorum bunu yapıyorum marifet değil hiçbir zaman için bu işlerle hiçbir yere varılamaz insana hiçbir getirisi olamaz para kazansanız haram olur hastanın yetimin fakirin hakkını yemiş olursunuz zaten böyle zeki bir insan da basit işlerle uğraşmaz eğer iyiyse firmalar zaten bilişim uzmanı diye alıyorlar şuan btk nın başvurusu devam ediyor kendine güvenen arkadaslar oraya basvursunlar
Bu isler bu kadar kolay degil arkadaslar bunlarla ovunmenın bı anlamı yok
Tamam
Denizeri24' Alıntı:DDOS'un mantığını bilmeyen çocuklar buraya gelip "DDOS atıp siteyi engellesemmi" diye konu açıyor.
Retribution' Alıntı:kafana göre takıl bide rexlam yapan siteyi atsana banada
ayrıca daha zor yaparlar
![]()