Ddos link paylaşanlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar Bazı Sitelerden Gelip Reklam Yapıyolar.Ben Bu Sitelere DDOS Atayım Mı?Bi 2 Saniye Atsam Site Çöker?

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
:) kafana göre takıl bide rexlam yapan siteyi atsana banada :) ayrıca daha zor yaparlar :D

Üye
9 HİZMET YILI
Gençliğin vermiş olduğu heves var hepsinde Bu tüm gençlerde böyle kime sorsanız heryeri patlatıyorum heryere giriyorum şunu yapıyorum bunu yapıyorum marifet değil hiçbir zaman için bu işlerle hiçbir yere varılamaz insana hiçbir getirisi olamaz para kazansanız haram olur hastanın yetimin fakirin hakkını yemiş olursunuz zaten böyle zeki bir insan da basit işlerle uğraşmaz eğer iyiyse firmalar zaten bilişim uzmanı diye alıyorlar şuan btk nın başvurusu devam ediyor kendine güvenen arkadaslar oraya basvursunlar

Bu isler bu kadar kolay degil arkadaslar bunlarla ovunmenın bı anlamı yok

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Sensemador' Alıntı:
Gençliğin vermiş olduğu heves var hepsinde Bu tüm gençlerde böyle kime sorsanız heryeri patlatıyorum heryere giriyorum şunu yapıyorum bunu yapıyorum marifet değil hiçbir zaman için bu işlerle hiçbir yere varılamaz insana hiçbir getirisi olamaz para kazansanız haram olur hastanın yetimin fakirin hakkını yemiş olursunuz zaten böyle zeki bir insan da basit işlerle uğraşmaz eğer iyiyse firmalar zaten bilişim uzmanı diye alıyorlar şuan btk nın başvurusu devam ediyor kendine güvenen arkadaslar oraya basvursunlar

Tamam

Üye
9 HİZMET YILI
#MorpHeus' Alıntı:
Sensemador' Alıntı:

Tamam

Eyvallah admin ağabey.

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Denizeri24' Alıntı:
DDOS'un mantığını bilmeyen çocuklar buraya gelip "DDOS atıp siteyi engellesemmi" diye konu açıyor.

1.Olarak Konuda engelleme diye birşey yazmadım nerenle okuduysan artık
2.Olarak da dün trfrm adlı site burda reklam yaptı 1 saat site kapandı

Retribution' Alıntı:
:) kafana göre takıl bide rexlam yapan siteyi atsana banada :) ayrıca daha zor yaparlar :D

trfrm yaptı dün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...