ama işte steam ssl code diye aratığımda invalid ssl code fix çıkıyor google da böyle bir şey yok ne diye aratmalıyım ? steam unlocker ssl code dedim çıkmadı vb bir çok şeyi denedim ama çıkmadı.knk steam ssl kodları alma olayı parayla satılıyor artık
bulabilsem ben koyardım da bende beleş bulamadım :/
bir ara hile marketlerinde dolaşıyordu oradan biliyorum son 2 güncellemedir hiç araştırmadım bilgim dahilinde değil :/ama işte steam ssl code diye aratığımda invalid ssl code fix çıkıyor google da böyle bir şey yok ne diye aratmalıyım ? steam unlocker ssl code dedim çıkmadı vb bir çok şeyi denedim ama çıkmadı.
sağolun hocam emeğinize sağlık en azından sayenizde deneyemediğimiz karakterleri denedikartık bir şey belirtmem lazım son güncellemeden sonra hile sapıttı oyun sürekli olarak donuyor internet kesintileri ve buglar yaşatıyor bu yüzden ben de yenilemeyi iptal edeceğim
epic bi ara beleşe vermişti aldıysan deneyebilirsin ama yukarıda da dediğim gibi artık sürekli olarak internet kesintisi yaşatıyor oyundan atıyor falanKeşke Oyun Epic de olsaydı neyse eline sağlık
Yeni update ile Nicolas Cage geldi hileye de update getirebilir misin?epic bi ara beleşe vermişti aldıysan deneyebilirsin ama yukarıda da dediğim gibi artık sürekli olarak internet kesintisi yaşatıyor oyundan atıyor falan
bu steam ssl code bulursak ne yapacağız biryerleremi yapıştıracaz yada ekleyeceğizbir ara hile marketlerinde dolaşıyordu oradan biliyorum son 2 güncellemedir hiç araştırmadım bilgim dahilinde değil :/
ama hileyi dbd fiddler hack steam versiyon diye aratırsan bazı şeyler bulabilirsin
yüksek ihtimalle önceki sürümler olucak ama denemekte fayda var
hocam sen steam ssl kodu bulabıldınmı?ama işte steam ssl code diye aratığımda invalid ssl code fix çıkıyor google da böyle bir şey yok ne diye aratmalıyım ? steam unlocker ssl code dedim çıkmadı vb bir çok şeyi denedim ama çıkmadı.
böyle bir hata alıyorum nedir acaba çözümü
steam ssl kodun zaten oyun tarafından belirlenmiş birşeybu steam ssl code bulursak ne yapacağız biryerleremi yapıştıracaz yada ekleyeceğiz
Post automatically merged:
hocam sen steam ssl kodu bulabıldınmı?
Her şey tamam ama prestij seviyelerini hiçbir şekilde değiştiremiyorum. CharsPrestige metin dosyasından ne kadar değiştirirsem değiştireyim olmuyor. Değiştirebilen var mı prestij seviyelerini?steam ssl kodun zaten oyun tarafından belirlenmiş birşey
bunu belirli yazılımlarla bypass etmeden oynayamazsın
uzun zamandır da güncelleme yapmadım o yüzden çalışıyormu bilmiyorum bakayım biraz
Post automatically merged:
7.1.2 ye an itibari ile güncellemiş bulunmaktayım (test edilmemiş deneyenler geri dönüş yaparsa sevinirim bozuk çıkması ihtimaline karşılık eski sürümü de silmedim
yenilikler
yeni dlc skin eklenti ve karakterler açık
getall dosyasına tıklayıp not defteri olarak aç istediğin ctrl+f e tıklayıp istediğin karakterin ismini yaz altında legacyPrestigeLevel : yazan yerin yanına hangi sayıyı yazarsan onu prestij seviyen yapıcakHer şey tamam ama prestij seviyelerini hiçbir şekilde değiştiremiyorum. CharsPrestige metin dosyasından ne kadar değiştirirsem değiştireyim olmuyor. Değiştirebilen var mı prestij seviyelerini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?