Dead By Daylight ta marketteki her şeye sahip olun

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
knk steam ssl kodları alma olayı parayla satılıyor artık
bulabilsem ben koyardım da bende beleş bulamadım :/
ama işte steam ssl code diye aratığımda invalid ssl code fix çıkıyor google da böyle bir şey yok ne diye aratmalıyım ? steam unlocker ssl code dedim çıkmadı vb bir çok şeyi denedim ama çıkmadı.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ama işte steam ssl code diye aratığımda invalid ssl code fix çıkıyor google da böyle bir şey yok ne diye aratmalıyım ? steam unlocker ssl code dedim çıkmadı vb bir çok şeyi denedim ama çıkmadı.
bir ara hile marketlerinde dolaşıyordu oradan biliyorum son 2 güncellemedir hiç araştırmadım bilgim dahilinde değil :/
ama hileyi dbd fiddler hack steam versiyon diye aratırsan bazı şeyler bulabilirsin
yüksek ihtimalle önceki sürümler olucak ama denemekte fayda var

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
artık bir şey belirtmem lazım son güncellemeden sonra hile sapıttı oyun sürekli olarak donuyor internet kesintileri ve buglar yaşatıyor bu yüzden ben de yenilemeyi iptal edeceğim

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Mükemmel olmuş dostum eline sağlık benim değil ama arkadaşım işine yaradı

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bir ara hile marketlerinde dolaşıyordu oradan biliyorum son 2 güncellemedir hiç araştırmadım bilgim dahilinde değil :/
ama hileyi dbd fiddler hack steam versiyon diye aratırsan bazı şeyler bulabilirsin
yüksek ihtimalle önceki sürümler olucak ama denemekte fayda var
bu steam ssl code bulursak ne yapacağız biryerleremi yapıştıracaz yada ekleyeceğiz
Post automatically merged:

hocam sen steam ssl kodu bulabıldınmı?

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

Ekli dosyalar

• mh.PNG
    mh.PNG
    8.9 KB · Görüntüleme: 61
birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
ban sıkıntısı varmı kullanıpta banlanan varmı acabaa ??

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bu steam ssl code bulursak ne yapacağız biryerleremi yapıştıracaz yada ekleyeceğiz

hocam sen steam ssl kodu bulabıldınmı?
steam ssl kodun zaten oyun tarafından belirlenmiş birşey
bunu belirli yazılımlarla bypass etmeden oynayamazsın

uzun zamandır da güncelleme yapmadım o yüzden çalışıyormu bilmiyorum bakayım biraz

7.1.2 ye an itibari ile güncellemiş bulunmaktayım (test edilmemiş deneyenler geri dönüş yaparsa sevinirim bozuk çıkması ihtimaline karşılık eski sürümü de silmedim
yenilikler
yeni dlc skin eklenti ve karakterler açık

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
steam ssl kodun zaten oyun tarafından belirlenmiş birşey
bunu belirli yazılımlarla bypass etmeden oynayamazsın

uzun zamandır da güncelleme yapmadım o yüzden çalışıyormu bilmiyorum bakayım biraz

7.1.2 ye an itibari ile güncellemiş bulunmaktayım (test edilmemiş deneyenler geri dönüş yaparsa sevinirim bozuk çıkması ihtimaline karşılık eski sürümü de silmedim
yenilikler
yeni dlc skin eklenti ve karakterler açık
Her şey tamam ama prestij seviyelerini hiçbir şekilde değiştiremiyorum. CharsPrestige metin dosyasından ne kadar değiştirirsem değiştireyim olmuyor. Değiştirebilen var mı prestij seviyelerini?

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Her şey tamam ama prestij seviyelerini hiçbir şekilde değiştiremiyorum. CharsPrestige metin dosyasından ne kadar değiştirirsem değiştireyim olmuyor. Değiştirebilen var mı prestij seviyelerini?
getall dosyasına tıklayıp not defteri olarak aç istediğin ctrl+f e tıklayıp istediğin karakterin ismini yaz altında legacyPrestigeLevel : yazan yerin yanına hangi sayıyı yazarsan onu prestij seviyen yapıcak
son değişiklikten sonra charsprestige dosyası işlevsiz