Dead By Daylight ta marketteki her şeye sahip olun

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
epic ve steam versiyonu için de güzel bir anlatım gelirse tadından yenmez ama böyle de gayet işlevli emeğine sağlık

Üye
3 HİZMET YILI
safe?
Post automatically merged:

safe?

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Mühteşem bır hıle çok guzel birşey herkes ındırmesı lazım çok başarılı hıle ındırın hemen herkes kullansın. tşekkürler

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
karakterler kalıcı olarak bizdemı kalıyor yoksa gidiyormu hileyı yapınca ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Its saying no permissiIts saying no permissions? can anyone help me with that? tha

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
During the gameplay, the hack gave me unbelievable experience.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bütün çözümleri denememe rağmen epic versiyonunda bu hatayı alıyorum yardımcı olabilir misin?

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    169.6 KB · Görüntüleme: 46
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI

Minik ama önemli bir bildiri : Hileyi xbox ta kullanıyorum epic te denemedim steam da ise ssl unlocker kodu lazım internette biraz aramanız gerekebilir

Undetected

Bu hile ile bütün dlc karakterlerine ve bu karakterlerin kostümlerine sahip olabilirsiniz (hayır bloodpoint hilesi değil)
bekletmeden adımlara geçeyim

1) gerekli olan ilk ve en önemli şey
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
adlı program bu programı indirdikten sonra içinde bir kaç farklı ayar yapmamız gerekecek sıkıntı etmeyin sizi çok zorlayacak şeyler değil

fiddler ı yükleyip kurduktan sonra sol üstte bulunan "tools" kısmından "options" a giriyoruz.
"options" menüsü açıldığında tek yapmanız gereken "HTTPS" kategorisinde ki "Capture HTTPS CONNETs" ayarını ve bunu açtıktan sonra gelen "Decrypt HTTPS trrafic" ayarını açmak ve önünüze gelen bildirim butonlarına he deyip geçmek (tebrikler artık pc nizin kontrolü benim elimde
(!)) herneyse konumuza geri dönelim fiddler ayarlarında başka birşey yapmanıza gerek kalmadığı için ayarları kaydedip kapatabilirsiniz yapamazsanız diye hangi kutucukları işaretleyeceğinizi aşşağıya bırakıyorum.
ayarları uyguladıktan sonra uygulamayı kapatmayı unutmayınız zamanı gelince tekrar açacağız

2) evet gelelim indirmemiz gereken 2.şeye evet o da hile klasörü . Aşşağıda ki linkten hileyi indirip c klasörüne çıkaralım virüstotal sonuçlarını da aşağıya bırakacağım bakabilirsiniz
3) fiddler ı yeniden açalım ve import işlemimize başlayalım yapmamız gereken ilk şey "Auto Responder" kısmına girmek

bu kısımdan sonrası sadece kopyala yapıştır arkadaşlar "Auto Responder" a girdiğinizde 3 farklı buton göreceksiniz yapmanız gereken şey İmport a tıklayıp size verdiğim
klasörde bulunan rules klasörünün içinde ki "import_TempFullProfile_v5.farx" dosyasını seçmek böylece gerekli olan bütün dosyaları fiddler içinde görebileceğiz
import ettikten sonra yapmanız gereken şeyler import ettiğimiz dosyaların solunda ki kutucukları işaretlemek
ayrıca resimlerde belirttiğim "Enable Rules" ve "Unmached request passthrough" kutucuklarını ta işaretlemek

Evet böylece ilk adımımızı tamamlamış olduk 2. adımda ise "Fiddler Script" bölümüne girmemiz oradaki tüm komutları silmeniz ve size verdiğim klasörde ki "Fiddler Copy Paste" Metin belgesinde ki herşeyi kopyalayıp "Fiddler Script" bölümüne yapıştırmanız

bunu görsellerle desteklemenin pek bir anlamı olmadığını düşündüğümden koymadım

bu kadardı iyi eğlenceler
>bütün katil ve kurbanlar prestij 5 seviyesinde
(isteğe göre size verdiğim klasörde ki "charsprestige" metin belgesinden istediğiniz karakterin prestij seviyesini değiştirebilirsiniz)
>bütün adaklar eklentiler ve perkler açık
>bütün kostümler açık (neredeyse bütün)
(bulabilirseniz "List" metin belgesine kostümlerin id lerini ekleyerek oyun içinde açılmasını sağlayabilirsiniz paylaşırsanız memnun olurum ben de)
umarım memnun olursunuz sorun çıkarsa yorum atın destek olmaya çalışırım

Download
e

Virustotal

Emeğine sağlık uzun zamandır bunu arıyordum