Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben bu oyunu steamden almak istiyorum. Fakat bazı insanlar arkadaşların olmadan oynanacak bir oyun değil diyor. Oynayan varsa oyun ile ilgili bilgi verebilirmi?
bu oyunu kuzenimle oynamıştım, korku seven fazla biri değilim ve oyunda çöptü. zombi olan (herneyse artık) karakterler çok op bazıları ve kaçamıyorduk insan iken
13. cuma benzeri bir oyun zaten tek başına oynanılır ama zevk vermez arkadaşlarınla beraber oynadığın gibi. Bir tane katil var ondan kaçmaya çalışıyorsun işte mantık o o yollarınıza vs çeşitli tuzaklar koyuyor kapan gibi onlara yakalanmayacaksın canın az seni yakaladığı zaman kanca gibi birşeye takıyor takım arkadaşların gelip kurtarabilir oradan fazlaca gerilimli bir oyun onu yaşatıyor yani alırsan arkadaşlarınla birlikte acaip zevk alırsın tavsiye ederim.
kanka bir yandan haklılar bir yandan haksızlar şöyleki arkadaşın olursa daha iyi oluyor daha iyi anlaşıp kacabiliyorsunuz ama baska adamlar da iyi oynuyorlar her türlü alınabilir bi oyun her türlü zevk alırsın
Kanka ben oynuyorum emin ol arkadaşın olmasa bile oynayan oynarken o kadar zevk alcaksın ki 4 kişi başlıyorsun zaten 1 de yaratık var kovalıyor kaçmaya calışıyorsun çok efsane emin ol ordan arkadaş bulursun zaten