Tuhafmış. Ben de yalnızken delirmeye daha da yaklaşıyorum çünkü.yanlız olmak insanlar uzak durmak
O da var evet. Zihin sağlığımızı korumak için beden sağlığımızı bozuyoruzSigara kıral direk
Spor, yoga, meditasyon... Bunların gerginlik ve stres üzerinde çok olumlu etkileri var gerçekten.spor yapmak gerginliğini ve stresini atabileceğin bir aktivite aynı zamanda yorgun olduğun için günün geri kalanında pamuk gibi oluyorsun aynı zamanda belki garip gelebilir fakat max ses şarkı dinlemek ne tür dinleyeceğin sana bağlı
Kafamda kendi benliğimi oluşturup hatalı olduğum noktalar var ise onları tartışıyorum . Aldığım doğru kararlar doğrultusunda da ilerliyorum hayatımda.Yaşadığımız hayatta bazen baskı altında kalıp, stresle mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Bu durumlarda delirmemek için edindiğimiz basit alışkanlıklar hayatımızı kolaylaştırabilir.
Örneğin, ben stresli olduğumda yürümeye çıkıyorum. Yürüyüş yapmak, hem fiziksel sağlığımı korumama yardımcı oluyor hem de zihnimdeki karmaşayı azaltıyor. Ayrıca, bazen sadece kendime bir kaçış alanı yaratmak için kitap okumayı tercih ediyorum. Kitaplar bana, kendimi bir hikayenin içinde kaybederek rahatlama ve dinlenme fırsatı sunuyor.
Herkesin stresle başa çıkmak için farklı yöntemleri vardır. Önemli olan kendimize, bedenimize ve zihnimizdeki ihtiyaçlara uygun bir çözüm bulabilmektir. Siz de stresle mücadele etmek için edindiğiniz basit alışkanlıkları paylaşmak ister misiniz?
Herşeyden Uzaklaşmak Sessiz Sedasız Bir Yere Sığınmak Derin Derin Nefes Almak Çok Düşünmemek,Çok Fazla Düşündüğümde Stresim Azalmıyor Benimde.Yaşadığımız hayatta bazen baskı altında kalıp, stresle mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Bu durumlarda delirmemek için edindiğimiz basit alışkanlıklar hayatımızı kolaylaştırabilir.
Örneğin, ben stresli olduğumda yürümeye çıkıyorum. Yürüyüş yapmak, hem fiziksel sağlığımı korumama yardımcı oluyor hem de zihnimdeki karmaşayı azaltıyor. Ayrıca, bazen sadece kendime bir kaçış alanı yaratmak için kitap okumayı tercih ediyorum. Kitaplar bana, kendimi bir hikayenin içinde kaybederek rahatlama ve dinlenme fırsatı sunuyor.
Herkesin stresle başa çıkmak için farklı yöntemleri vardır. Önemli olan kendimize, bedenimize ve zihnimizdeki ihtiyaçlara uygun bir çözüm bulabilmektir. Siz de stresle mücadele etmek için edindiğiniz basit alışkanlıkları paylaşmak ister misiniz?
saçma ama gidip lavaboya tükürüyorum ve sonra geçip biraz video izliyorum aileme sinirlendiğimdeYaşadığımız hayatta bazen baskı altında kalıp, stresle mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Bu durumlarda delirmemek için edindiğimiz basit alışkanlıklar hayatımızı kolaylaştırabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?