Delirmemek İçin Edinilen Alışkanlıklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Yaşadığımız hayatta bazen baskı altında kalıp, stresle mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Bu durumlarda delirmemek için edindiğimiz basit alışkanlıklar hayatımızı kolaylaştırabilir.

Örneğin, ben stresli olduğumda yürümeye çıkıyorum. Yürüyüş yapmak, hem fiziksel sağlığımı korumama yardımcı oluyor hem de zihnimdeki karmaşayı azaltıyor. Ayrıca, bazen sadece kendime bir kaçış alanı yaratmak için kitap okumayı tercih ediyorum. Kitaplar bana, kendimi bir hikayenin içinde kaybederek rahatlama ve dinlenme fırsatı sunuyor.

Herkesin stresle başa çıkmak için farklı yöntemleri vardır. Önemli olan kendimize, bedenimize ve zihnimizdeki ihtiyaçlara uygun bir çözüm bulabilmektir. Siz de stresle mücadele etmek için edindiğiniz basit alışkanlıkları paylaşmak ister misiniz? 👉👈
Uyumak çok uyumak ve biglisayar da özellikle singleplayr hikayeli oyunlar oynamak başka dünyada hissetmeye çalışmak.. küçükken ise çizgifilm'di kaçış alanım. şuan da pek iyi denemez mental sağlığım.. geleceğin bir kötü insanı var gibi içimde hayatın gidişine bağlı ...

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kesinlikle katılıyorum! Hayatımızda bazen baskı altında kalıp stresle başa çıkmak zorunda kalıyoruz ve bu nedenle basit alışkanlıklar edinmek hayatımızı kolaylaştırabilir. Ben stresli olduğumda, yoga ve meditasyon yapmayı tercih ediyorum. Bu uygulamalar zihnimdeki karmaşayı azaltıyor ve anın tadını çıkarmama yardımcı oluyor. Ayrıca, müzik dinlemenin de stresi azaltmada etkili olduğunu düşünüyorum. Senin de stresi azaltmak için farklı alışkanlıkların var mı?

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Müzik dinlemek
Post automatically merged:

sigara içmeyin alışırsınız her sıkıntıda içersiniz

Tek yapabildiğimiz inanmak
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Meditasyon, yoga, müzik, egzersiz bunlar normal insanlar için etkili olabilir... mi ? Şahsen ben bunların hiç birini yapmıyorum. Hile kullanıyorum. Hile kullanıp karşı tarafı delirtmek tek stres topum. Siz benim dediğimi yapın yaptığımı yapmayın arkadaşlar.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Yaşadığımız hayatta bazen baskı altında kalıp, stresle mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Bu durumlarda delirmemek için edindiğimiz basit alışkanlıklar hayatımızı kolaylaştırabilir.

Örneğin, ben stresli olduğumda yürümeye çıkıyorum. Yürüyüş yapmak, hem fiziksel sağlığımı korumama yardımcı oluyor hem de zihnimdeki karmaşayı azaltıyor. Ayrıca, bazen sadece kendime bir kaçış alanı yaratmak için kitap okumayı tercih ediyorum. Kitaplar bana, kendimi bir hikayenin içinde kaybederek rahatlama ve dinlenme fırsatı sunuyor.

Herkesin stresle başa çıkmak için farklı yöntemleri vardır. Önemli olan kendimize, bedenimize ve zihnimizdeki ihtiyaçlara uygun bir çözüm bulabilmektir. Siz de stresle mücadele etmek için edindiğiniz basit alışkanlıkları paylaşmak ister misiniz? 👉👈
Kendine vakit ayırıp kendini geliştirmek . Gelişim oldukça daha kamçılanıyor insan . Sanatla uğraşmak, bir şeyler icra etmek delirmemeye 10 numara yontemdir

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Yani asıl sebebi olmasa da müzik dinlemek iyi geliyor delirmemek için. Şu ana kadar delirmeye yaklaşmadım bile belki müzik tir sebebi iyi geliyor herkese.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
enstrüman'la kafayı bozdum bu aralar

dizi izlemek bi günde 5 sezon izlemişliğim bile vardır

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
4 yıl aşırı baskıcı bir yurtta kalmıştım delirmemek için merdiven basamaklarını sayıyordum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
stres atmak için genelde tek başıma yeşillik alanlara gidip oturuyorum bu beni mutlu ve huzurlu hissettiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...