Dell G15 vs Lenovo IdeaPad Gaming 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhabalar, bu 3 laptop arasından hangisini önerirsiniz ?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dell g15 alırdım ben senin yerinde olsam imkan varsa tabi masaüstünde daha iyi özellikler birleştirebilirsin imkandan kastım taşıma vb durum olmayacaksa

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dell g15 alırdım ben senin yerinde olsam imkan varsa tabi masaüstünde daha iyi özellikler birleştirebilirsin imkandan kastım taşıma vb durum olmayacaksa
Bu paraya bende kasa toplamayı çok isterim ama mecbur laptop almam lazım, bu üçü arasında kaldım

0ccx
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Gaming laptopta bakacağın tek şey ekran kartı, işlemci vs bunlar çok mühim değil zaten koydukları ekran kartı her türlü işlemciyi bottleneck edecek, bu fiyatlar için konuşuyorum tabii

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dell'in üzerine 250TL daha fazla koyup
bu bilgisayara ne diyorsunuz ?

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Lenovayı hiç sevemedim kasıp kasıp durmasından 1 yıl olmadan arıza yapmasından teknik servisleri olsun falan nefret ettirdi

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
eğer görüntü istersen dellg15 ama idepead gaminng amdli olan diğerlerinden daha fazla performans verir. ben olsam dellg15 secerdim

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Hocam 16 GB Ramli versiyonları ve de kesinlikle daha yüksek depolama alanı olan ancak SSD'li olan bir sistem bakmanı öneririm.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
öncelikle senin kullanı mamacın nedir ben daha önce monster oyun laptopunu kullandım aşırı ısınmadan dolayı kullanılamıyor kasmalar yapıyor ama film ve iş için olucaksa tabiki lenovo ola bilir

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
2. diğerlerinde daha iyi bence fiyata göre verdiği donanım olarak, ama bu fiyata daha iyi oyun pcleri bulabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
öncelikle senin kullanı mamacın nedir ben daha önce monster oyun laptopunu kullandım aşırı ısınmadan dolayı kullanılamıyor kasmalar yapıyor ama film ve iş için olucaksa tabiki lenovo ola bilir
Gündelik işlerin dışında oyunda oynayabilmek için bu bütçeye çıktım, amacım öyle ultra grafiklerde oyun oynamak değil fakat bu parayı veriyorsam alabileceğim en iyi f/p ürünü almak istiyorum. Lenovo rtx3050'li attığım sistem çok iyi (Dell'den 250TL fazla) fakat onda da adaptör sorunu varmış 135W adaptör yolluyorlarmış, 170W'lık adaptör almak gerekiyormuş yanında bilmiyorum kafam karışık bu ayın sonuna doğru bir laptop'u kararlaştırıp alacağım.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
öncelikle dell laptoplarda fabrika hatası olabilir ben yaşadım. (Kullandığım Model: Dell G3 15 3590) Ekranın menteşesi çıktı ve yaptırmak 200 liraya maal oldu. Çok fazla ısınma sorunu olabiliyor ama fabrika hatası olan ürün gelmezse iyi bir laptop ben memnunum. Diğer önerim en az 16 gb ram seçmen. Çünkü oyun falan oynarsan çok fazla ram kullanımından pc ısınabilir tavsiyem en az 16gm ramlik bir model seçmen. Hangi laptop diye sorarsan Dell G15 her ne kadar ekran menteşesi çıkmış olsa da iyi bir laptop iş görüyor. Bu arada Lenovo markasından uzak dur. Adı bile hoş değil o derece d:

average professional lua scripter
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
bence 2. daha iyi ben amdciyim ama intelciysen 1i seç 3. yü çok önermem daha kötü özellikleri

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bu 3 ü arasından kesinlikle bu;
Dell G15 4B200F82C
diğerleri tablet özellikli. Oyun için dell daha iyi

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
İlkini al seni idare eder oyniagin oyunlara baglı :winkwink:

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
cevap çok belli knk dell g15 rtx 3050 13 bin tl ye öyle bir ekran kartı bulmak zor fakat her 3 ayda bir termal macun değişimi yapmak zorundasın yoksa laptop çok ısınır 30 20 fpslere düşer durmadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...