Demin oyundayken hile olmadığı halde ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bu nasıl olabiliyor hile açık değilde hileli oynamıyordum zaten hile güncel değil açılmıyor yani(Black Desert Online )

Son düzenleme:
Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Daha önceden açtıysan ve Report yediysen yemiş olabilirsin. Örneğin CS:GO'daki sistem gibi (Overwatch veya normalden banını 2-3 gün sonra yersin) olmuş olabilir.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hangi oyun yazmamıssın ama soyle bırsey dıyebılırım çalıştır dan "temp" ve "%temp%" bunlari sil sonra modemi kapat aç hangı oyunsa bırdaha dene tabıkı masaustunde 3.partı yazılım olmasın

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ya eskiden kullandığın için report yemişsindir yada easy anticheat kullanan oyunlar oyunun orijinal dosyası hariç herhangi bir dosya gördümü hemen ban atıyor.eskiden kullandığın hileden birkaç dosya kalmış olabilir bi kontrol et.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
owerwatch tarzı bişey olabilir veya hile dosyalarını oyun dosyalarının arasından silmemiş olabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bu nasıl olabiliyor hile açık değilde hileli oynamıyordum zaten hile güncel değil açılmıyor yani
Hile güncel olmadığı zamanda yani PUBG hileyi tanıdığında ban atıyor. Fake hesaplarla pubg Lite için bir kaç hile denemiştim ve bana uyarı vermişti sonra oyundan attı ve tekrar denediğimde ban atmıştı. BU başıma 2 kez geldi ;)

Emre Montana
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bilgisayarına Reboot (Yeniden Başlat) Yap

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kullandığin hileye bağlı durum oyunun hile algılayıcı programı seni algılarsa oto ban yersin by pass olması lazım

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Oyun blackdesert online konuyu orada açtım ama olmadı galiba

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
reportlanmışsın ve işleme almışlar başka açıklaması yok

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
eğer bilgisayarında hile varsa otomatik olarak hile açtın sayıyor bende bilgisara hile yükledim oyunu açtım yemek yrmrye gittim geldiğimde ban yemiştim

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Oyüzden hileye devam . 3 yıl önce 4-5 tane elmas 1 hesabıma hileden ban atıldı haklıydılar. Ancak en iyi olan challenger hesabıma küfürden dolayı perma ban attılar bir ton skin vardı.. Bunlar hileyi hakediyor. Yaşasın MEMORYHACKERS VE YAŞASIN HİLE . BELLİ ETMEDEN KAFALARINA kafalarına vericeksin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kullandığın hilenin bypassı olup olmadığına dikkat et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...