Valorant hile kullanımı sonucu ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
1 HİZMET YILI
Deneyimlemiş biri olarak tavsiye etmiyorum, şimdi soruma gelelim.
Ben ilk kez hile kullandım ve ban yedim yan hesaptan kasmıştım o umrumda degil fakat asıl hesabıma hile kullanımı sırasında hic girmedigim halde o da ban yedi ama süreli. 26 Ocak 2025’te açılıyor. Asıl sorum şu benim hileden sonra girdiğim her hesap ban yedi ben de bilgisayarı sıfırladım valorantı sildim. Spoofer kullanmak istemiyorum ama valorantı bi daha oynayamayacak mıyım? bilgisayardaki ban da belli bi süre sonra kalkıyor mu? ve 26 ocak tarihinde açılıcak olan ban daha erken açılabiliyor mu? Spoofer tavsiyeleri haricinde cevaplarınızı bekliyorum abiler.

Üye
1 HİZMET YILI
bende aynı şekilde ban yedim 2027 yılına kadar

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kullanan biri olarak şöyle cevaplayayım, ban yedikten sonra 3 ay sürekli yeni hesap açsan dahi ban atar, kullanmadığın ama önceden giriş yaptığın hesaplarda dahil ama onlar süreli yer, ticket atıp onlara sorarsan tam tarih saat her şeyi söylüyorlar zaten tekrarlarsan sıkıntı hocam, iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
4 aylık bir donanım yasağı almışsın ve yasağın delay ban’a dönüşmüş. Eğer sürekli oyuna girmeye çalışıp ban yersen cezan her seferinde en başa (4 ay) a sıfırlanacak. 4 Ay oyuna hiç girme. Tam tarih istiyorsan en son yasaklandığın hesaptan; yasağım ne zaman kalkacak konulu bir bilet gönder.
Eğer süre çok uzun gelirse benim daha önce kullandığım bir spoofer mevcut. Lifetime olarak her istediğinde banını kaldırabilirsin. Ömürlük yani… Konuma göz atabilirsin.
https://memoryhackers.org/konular/lifetime-pesp-spoofer-bedava-fiyatina.302878/

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bende 2028 yılına kadar yedim hiç bi çözümü yokmu ya

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Temp Spooferlar var onlardan satın alabilirsin ya da 4 ay beklemen gerekiyor

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
merhaba spoof yapıyorum istersen FORMUMADA bakabilirsin discorddanda ulaşabilirsin yardımcı olurum discord : bykusv2_

Üye
1 HİZMET YILI
4 aylık bir donanım yasağı almışsın ve yasağın delay ban’a dönüşmüş. Eğer sürekli oyuna girmeye çalışıp ban yersen cezan her seferinde en başa (4 ay) a sıfırlanacak. 4 Ay oyuna hiç girme. Tam tarih istiyorsan en son yasaklandığın hesaptan; yasağım ne zaman kalkacak konulu bir bilet gönder.
Eğer süre çok uzun gelirse benim daha önce kullandığım bir spoofer mevcut. Lifetime olarak her istediğinde banını kaldırabilirsin. Ömürlük yani… Konuma göz atabilirsin.
https://memoryhackers.org/konular/lifetime-pesp-spoofer-bedava-fiyatina.302878/
Detaylı cevabınız için teşekkür ederim bilgisayara direkt olarak format attım 4 ay sonra aynı bilgisayardan oyuna girebileceğim o zaman değil mi?

Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
hwid yemişsin actıgın her hesap banlanır zaten veya girdiğin

Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
beklemek istemiyorsanda spoofer alman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hesap aç mantıklı olan bu hileni beli etme kulaniyorsan

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Detaylı cevabınız için teşekkür ederim bilgisayara direkt olarak format attım 4 ay sonra aynı bilgisayardan oyuna girebileceğim o zaman değil mi?
Evet, tavsiyem en son yasaklandığınız hesaptan bir bilet gönderin ve net tarihi öğrenin. Aklınızda şüphe olmasın. Çünkü tam bitti dersiniz girersiniz ama bitmediyse yasağınız yine 4 ay a sıfırlanır.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
3 ay beklemen gerekiyor her hesap açtığında banlanacak(deneyimledim) eğer beklemek istemezsen ücretli satılan spooflar var satın alabilirsin

Üye
1 HİZMET YILI
Geçmiş olsun .bir daha kullanma hile bence .sen hilesiz de iyisindir

Üye
1 HİZMET YILI
perm spoofer kullanıp temiz bir format atarsan sorunun çözülür eğer illada spoofer kullanmak istemiyorum diyosan banın 6 ay veya 3 ay içerisinde kalkıcaktır valoranta ticket atıp öğrenebilirsniz.
-

Üye
1 HİZMET YILI
dostum valorantın güvenlik duvarı güçlü olduğu için ban yemen normal bilgisayar banı 4 ay içinde açılıyor genelde, bende öyle olmuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...