Deprem nasıl unutulur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
deprem çok kötü bir şey dostum ancak başına ne gelirse gelsin hayatına devam etmelisin, yılmak yoK!

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
depremi unutmak yerine başka çocukların deprem yüzünden strese girmesini önlemek için mimar olup sağlam binalar yapabilirsin :D

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Geçmiş olsun. Unutmaya çalışmayın, zaten zamanla unutacaksınız. Unutmaya çalıştıkça aklınıza gelecektir.

Winchester
Donator
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Tek önerim Piskolojik destek alman lazım, bu kötü bir şey değil herkesin gitmesi gereken bir yer olduğunu düşünüyorum özellikle deprem'i unutamayan kişilerin.

Banlı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
izmir depreminden sonra ben hala normale donemedim deprem konusunda sanmıyorum unutabilecegimi

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kardeşim öncelikle atlatığın badire için geçmiş olsun kendine hobiler edin arkadaş çevrenle sürekli takılmaya çalış tek kalma düşünücek zaman bırakma kendine onu kafadan çıkar yönelimini değiş üğraşlar edin spor yap mesela yemek yap .

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
elinden geldiğinde başka şeylere odaklan hobilerine falan

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kaç yaşındasın ve sana nasıl bır etkısı oldu bunlar geniş kapsamlı olaylar oyun oyna video izle farklı aktiviteler le uğraş fakat hala bi korku ve aklından cıkmıyorsa işi bilene piskologa görun derim

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bi sure sonra herseyi unutursun hocam, duygular haric. O yuzden duygularini unutmak yerine direkt olayi unutmaya calis en azindan bosa cabaliyor olmazsin

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Yorumları okudum depremi yaşamış birisi olarak söylüyorum bir çoğu kopyala yapıştır cevap ve hiçbir işe yaramayacak cevaplar

psikolojik destek alman en sağlıklı olan olacaktır geceleri hala uyumakta zorlanıyorum oyun oynarken bile kulaklığın sağ tarafı kulağımda olmuyor genellikle psikolojik olarak sürekli montum yanımda çünkü aynı gece de olduğu gibi dışarı da kalıp üşümekten korkuyorum umarım çok çabuk atlatırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...