dostum çok geçmiş olsun en iyi başka şehide ev tutun ne olcağı hiç kesin değilArkadaşlar ben k.maraşın Türkoğlu ilçesinde oturuyorum ama depremden dolayı evimiz oturulmaz hale geldi yardım sever arkadaşlar 5 kişilik bir ailemiz var lütfen bir ev ayarlıyabilirmisiniz
ben şahsen uzakta oturuyorum ama ben bile gece hissettim fay hattının üstündeyim anlık bir deprem olursa hayatım tehlikede bu çok kötü bir his işin kısası benimde hayatım tehlikedeArkadaşlar ben k.maraşın Türkoğlu ilçesinde oturuyorum ama depremden dolayı evimiz oturulmaz hale geldi yardım sever arkadaşlar 5 kişilik bir ailemiz var lütfen bir ev ayarlıyabilirmisiniz
herkezin öyle allah yardımcımız olsun hekeze geçmiş olsun...ben şahsen uzakta oturuyorum ama ben bile gece hissettim fay hattının üstündeyim anlık bir deprem olursa hayatım tehlikede bu çok kötü bir his işin kısası benimde hayatım tehlikede
LÜTFEN bulmaya çalışalımhocam giresunda bi hayır sever 30 tane ev kiraladı 8 ay boyunca herşeyi ödenmiş ısınma ücreti fln oraya 2 3 kişi yerleşmesinde yardımcı olmuştum onlar takip ediyorum ben allah ın izniyle sanada bi tane bulucaz şuan aramaya geçtim bulunca hemen yazcam
Grand Ali n Otel Tokat :Yeniyurt Mh. Vali Zekai Gümüsdis Blv.no 40 a : 903562320808Arkadaşlar ben k.maraşın Türkoğlu ilçesinde oturuyorum ama depremden dolayı evimiz oturulmaz hale geldi yardım sever arkadaşlar 5 kişilik bir ailemiz var lütfen bir ev ayarlıyabilirmisiniz
Akdağ Kemer Otel : Kemer Köyü Merkez Meydanli No 11 Çayeli rize 53260, Çayeli, Turkey : 905386507798Arkadaşlar ben k.maraşın Türkoğlu ilçesinde oturuyorum ama depremden dolayı evimiz oturulmaz hale geldi yardım sever arkadaşlar 5 kişilik bir ailemiz var lütfen bir ev ayarlıyabilirmisiniz
Butik Ertur Hotel : Doğubayazıt, Ağri, Çevre Yolu Bulvari Vatan Mahllesi No 425 : 904723127866LÜTFEN bulmaya çalışalım
LÜTFEN bulmaya çalışalım
Geçmiş olsun allah herkeze yardımcı olsunArkadaşlar ben k.maraşın Türkoğlu ilçesinde oturuyorum ama depremden dolayı evimiz oturulmaz hale geldi yardım sever arkadaşlar 5 kişilik bir ailemiz var lütfen bir ev ayarlıyabilirmisiniz
Kardeşim ben enkazdan kurtuldum ailemde kurtuldu yaklaşık 200 bin TL borcumuz var fabrikada çalışıyorduk hiç fabrika kalmadı çevremisde hiç iş yok o yüzden hem borç hemde geçim için çıkmam gerekgeçmiş olsun kral toplanma yerlerinde gerekli herşey var ben izmir depreminide yaşadım arada çak fark var ama çadır yerlerinde hem güvendesin hemde istedigini yapabilirsin işallah yakınların enkaz altında degildir
Zaten şehir dışına çıkmak istiyorum ama ne dışarıyı bildiğimiz var ne cepte 5 kuruş yaklaşık 200 bin TL borcum var ama fabrika kalmadı o yüzden şehir dışına çıkmak zorunda kalmıştım ama nasıl çıkacamı bilmiyorumGeçmiş olsun hocam başka şehirlere gidiyor millet onu düşündünüz mü hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?