Depresyonla yaşamak, sizi neler motive ediyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
beni motive eden şey mesleğimi icra edebiliyor olabilmek. mesleki doyumumu sağladıktan sonra heralde iyi bir aile kurmak ve iyi bir çocuk yetiştirmek olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Benim bir hayalim var, tüm dünyayı bilgisayar oyunu gibi entegre etmek. Bu hayalimi gerçekleştirmek için 3D modelleme öğrenmeye başladım ve Fransa'da okul bitirmeye çalışıyorum. 3D oyun şirketlerinden birinde para kazanmaya başladığımda, yapay zeka yazmayı öğreneceğim ve sonrasında hayalimi gerçekleştireceğim. Aynı senin gibi ben de motivasyon depresyon konusunda sıkıntılar yaşadım. dil bilgimin az olması ve okulun Türkiye'dekinin bir kopyası olması, evde bazı aile içi tartışmalar vs. Bu durum bazen beni motive etmekten uzaklaştırsa da, hayalimi gerçekleştirmek için sürekli ilerlemeye çalışıyorum ve bu bana biraz motivasyon sağlıyor.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
spor şuan motive tek şey bazen arkdaşlar oyun oynıcan baze hattan zevk alıyorum

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
sporuda biraktim nerdeyse aporada fitmiyorum depresyondan cikmak icin haralde amac edinmek gerekiyor hedeflerin olmasi gerekiyor onu anladim ben yoksa cikiilmiyor

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hayata amaç edinmek gerek spor olabilir muzik olabilir anca oyle çıkarsın depresyondan yokas durarak çıkılmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Depresyonla yaşamak değil depresyon ileri seviye ise destek almak lazım eğer ileri seviye değilse onunla yaşayacaksın hayatında mutlu, huzurlu olmak gibi kavramlar gibi o da bir döngü her zaman mutlu olamazsın hayatının bir dönemi depresyon var olacak ve emin ol çok şey öğretecek sana

Kabuğundan çıkmak istiyorsan kırman lazım o kabuğu bu da acı verir

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
yakın arkadaşlar

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Beni de mesleğim motive ediyordur fakat şu aşırı yorucu olmaya başladı.Bunun dışında geleceğe yatırım yapmak ve ileride daha rahat bir hayat kurma isteği olabilir.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Depresyonla yaşamak zorlayıcı olabilir, ancak kendine iyi bakmak, terapi almak ve sevdiklerinden destek almak gibi küçük şeylerden motivasyon bulmak büyük bir fark yaratabilir.

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Hayatımı 3 senedir zehir eden şey. Özgüven, geleceğe dair umut bırakmıyor insanda. Başa çıkması o kadar zor ki, hem de anksiyete ile beraber yaşıyorsanız daha beter. Sizin bu atakları daha kolay atlatmanızı sağlayan şeyler neler? Sizi ne motive ediyor?
Age of empiresta kazandıktan sonra king of the loser spamlemek

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hayatımı 3 senedir zehir eden şey. Özgüven, geleceğe dair umut bırakmıyor insanda. Başa çıkması o kadar zor ki, hem de anksiyete ile beraber yaşıyorsanız daha beter. Sizin bu atakları daha kolay atlatmanızı sağlayan şeyler neler? Sizi ne motive ediyor?
Ailem çevrem ne kadar da kız arkadaşlarımdan kazık yesem de çoğu insan negatif davransa da yine mutlu olduklarımın yanına veya şarkı dinlemeye gidiyorum

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
motive olamiyorum maalesef. ulke sartlari cok yorucu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...