- Konuyu başlatan
-
LoL Script's & Python
Seçkin Üye
Bak Bu Akşamın Efsanesi Kesinleşti
Hayat İyiyse Sıkıntı Var Demektir. Nereden Ne Çıkacağı Belli Olmaz Tam İyi Dersin Derdin Tasan Eksik OlmazOkul Ve Sınavlar Hariç Hayat İyi
seversen mutlu olamazsın mutlu olursan seversinsevdik mutlu olmayı denedik
siber güvenlık eğitimi aldık hacker olduk
ama onun sevgısını kazanamadık
olsun saglık olsun arkdaşlarım yanımda
Aga Bir Tane De Sana Yakıyoruz Bu Akşamsevdik mutlu olmayı denedik
siber güvenlık eğitimi aldık hacker olduk
ama onun sevgısını kazanamadık
olsun saglık olsun arkdaşlarım yanımda
200 AZ OLM EN AZ 2000Anlatmağa gereh yoh görüyorsunuz
Aga Bir Tane De Sana Yakıyoruz Bu Akşam
kardeş sana önerim sigara yakcağına sorunlarını kağıda yaz yak sonra onu at bi dene şahsen denemedim ama bi deneBen hergün yakıyorum ama sorunlarımı çözmüyor
Okul Hayatını Riske Atma Disiplin Cezası Her Yerde Seni Takip Ediyor Siciline İşliyor Aman Diyimokulda birinle disipline gittik 2mızde şikayetcı olduk 2 nızde dılekce yazın verın dedi mudur yardımcısı 2 mızıde okuldan atıp adliyeye sevk edıcekmıs karsımdakı cocuk mudur yardımcısının yanında ozur dıleyelım dedı bende dusuneyım dedım bana yalan mı soyluyor acaba yoksa gercekten dogrumu soyluyor anlayamadım?
heya biraz heyecanKavga anısı olan varsa anlatsın
O zamanlar Lise 2 yiz 12 lerde abilerimiz var tabi onlara güvenip kantinde millete atar gider yapıyoruz. birisi geldi bunun kız arkadaşını seviyorum bende bana dedi ayağını denk al tabi biz abilerimize güveniyoruz dedim çıkışta görüşürüz seninle çocuk adanalıymış aşiretlermiş sana yemin ediyorum ayaklarımı g*tüme vurarak kaçtım okuldan abilerimiz çıkışta toz duman olmuş zaten onlar yok bile dayağa çeyrek kala kaçtık Allahtan kovalamadı Kitapsızlar Ordan sağ çıkamazdık yoksaKavga anısı olan varsa anlatsın
kardeş k*ç*n* iyi kurtarmışınO zamanlar Lise 2 yiz 12 lerde abilerimiz var tabi onlara güvenip kantinde millete atar gider yapıyoruz. birisi geldi bunun kız arkadaşını seviyorum bende bana dedi ayağını denk al tabi biz abilerimize güveniyoruz dedim çıkışta görüşürüz seninle çocuk adanalıymış aşiretlermiş sana yemin ediyorum ayaklarımı götüme vurarak kaçtım okuldan abilerimiz çıkışta toz duman olmuş zaten onlar yok bile dayağa çeyrek kala kaçtık Allahtan kovalamadı Kitapsızlar Ordan sağ çıkamazdık yoksa
Çok Ucuz Atlattık Ondan Sonrada Yaklaşık 3 4 Gün okula Gitmedim Sonra Biradaha ne çocuğu gördüm ne akrabalarınıkardeş k*ç*n* iyi kurtarmışın
okulda birinle disipline gittik 2mızde şikayetcı olduk 2 nızde dılekce yazın verın dedi mudur yardımcısı 2 mızıde okuldan atıp adliyeye sevk edıcekmıs karsımdakı cocuk mudur yardımcısının yanında ozur dıleyelım dedı bende dusuneyım dedım bana yalan mı soyluyor acaba yoksa gercekten dogrumu soyluyor anlayamadım?
o küfrü sansürledin ya kardeşim hiç kıçını dediğini anlamadıkkardeş k*ç*n* iyi kurtarmışın
kardeş direk yazsaydım uyarı yerdim belki,belki şimdi de yicemo küfrü sansürledin ya kardeşim hiç kıçını dediğini anlamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?