Derdi Sıkıntısı Olan Gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LoL Script's & Python
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
NasQ
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
sevdik mutlu olmayı denedik
siber güvenlık eğitimi aldık hacker olduk
ama onun sevgısını kazanamadık
olsun saglık olsun arkdaşlarım yanımda :(

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
okulda birinle disipline gittik 2mızde şikayetcı olduk 2 nızde dılekce yazın verın dedi mudur yardımcısı 2 mızıde okuldan atıp adliyeye sevk edıcekmıs karsımdakı cocuk mudur yardımcısının yanında ozur dıleyelım dedı bende dusuneyım dedım bana yalan mı soyluyor acaba yoksa gercekten dogrumu soyluyor anlayamadım?

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ben kıza söylediğimde seni arkadaş olarak görüyorum dedi bi kaç hafta sonra geldi bende seni seviyorum dedi happy end dert yok :cooldoge:

LoL Script's & Python
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
okulda birinle disipline gittik 2mızde şikayetcı olduk 2 nızde dılekce yazın verın dedi mudur yardımcısı 2 mızıde okuldan atıp adliyeye sevk edıcekmıs karsımdakı cocuk mudur yardımcısının yanında ozur dıleyelım dedı bende dusuneyım dedım bana yalan mı soyluyor acaba yoksa gercekten dogrumu soyluyor anlayamadım?
Okul Hayatını Riske Atma Disiplin Cezası Her Yerde Seni Takip Ediyor Siciline İşliyor Aman Diyim

LoL Script's & Python
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kavga anısı olan varsa anlatsın :D
O zamanlar Lise 2 yiz 12 lerde abilerimiz var tabi onlara güvenip kantinde millete atar gider yapıyoruz. birisi geldi bunun kız arkadaşını seviyorum bende bana dedi ayağını denk al tabi biz abilerimize güveniyoruz dedim çıkışta görüşürüz seninle çocuk adanalıymış aşiretlermiş sana yemin ediyorum ayaklarımı g*tüme vurarak kaçtım okuldan abilerimiz çıkışta toz duman olmuş zaten onlar yok bile dayağa çeyrek kala kaçtık Allahtan kovalamadı Kitapsızlar Ordan sağ çıkamazdık yoksa :D

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
O zamanlar Lise 2 yiz 12 lerde abilerimiz var tabi onlara güvenip kantinde millete atar gider yapıyoruz. birisi geldi bunun kız arkadaşını seviyorum bende bana dedi ayağını denk al tabi biz abilerimize güveniyoruz dedim çıkışta görüşürüz seninle çocuk adanalıymış aşiretlermiş sana yemin ediyorum ayaklarımı götüme vurarak kaçtım okuldan abilerimiz çıkışta toz duman olmuş zaten onlar yok bile dayağa çeyrek kala kaçtık Allahtan kovalamadı Kitapsızlar Ordan sağ çıkamazdık yoksa :D
kardeş k*ç*n* iyi kurtarmışın

NasQ
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI

Bende çok disiplin yedim ama çok kafaya takmadım
eğer çok düşünürsen derslerinden ve çevrenden uzaklaşırsın
rahat ol hocalarınla konus derslerınden yuksek not al dönem sonu silerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...