Üye
Gold Elo da oynanacak (mekaniği zor veya kolay farketmez pratikle düzeltilir) herhangi bir karakter var mı ? (Karakterin yanına hangi koridorda oynanmasını önerdiğinizi de yazarsanız çok güzel olur).
ben plat 1 kadar sup ve orman oynarak cıktım sende dene benceGold Elo da oynanacak (mekaniği zor veya kolay farketmez pratikle düzeltilir) herhangi bir karakter var mı ? (Karakterin yanına hangi koridorda oynanmasını önerdiğinizi de yazarsanız çok güzel olur).
ayn benim lulu main 310 vayne de iyi oynuyorsa eğer o maç rahat sendedirvayne lulu iki efsane
ayn o da güzel yanında karma ve ya yuumi olursa daha tatlı olurezreal öneririm
ekko orman cok güclü ben ekko ve graves oynuyorum cok güzel herolarEkko jung yapabilirsin çok basit ve güçlü
bana göre kass daha iyi ama sana göre kass ve vlad da iyidirkassadin ve vlad diyorum
Benim gibi yolundasın haayn o da güzel yanında karma ve ya yuumi olursa daha tatlı olur
ekko orman cok güclü ben ekko ve graves oynuyorum cok güzel herolar
Post automatically merged:
bana göre kass daha iyi ama sana göre kass ve vlad da iyidir
ayn vayne lulu cok efsane herolar %70 win gelir adc ve jung iyisevayne lulu iki efsane
ayn sett cok fazla hasar atıyor ne zaman top lanede ban atmayım sett o lane %100 veriyomşunu bilir şunu söylerim eğer pren varsa vayne lulu yapın yoksa top lane yada jungle sett olabilir
ben sup ve jung ile plat eloya cıktım bence sende cıkarsınGold Elo da oynanacak (mekaniği zor veya kolay farketmez pratikle düzeltilir) herhangi bir karakter var mı ? (Karakterin yanına hangi koridorda oynanmasını önerdiğinizi de yazarsanız çok güzel olur).
iyi ama talon bu yamada nerf yedi ondan dolayı fazla oynayn yokmid talon
Hello beautiful person, you are a good personI don't know about you but I liked it