Üye
ayn knk 1 item alsın lane cok fazla kazanıyor cok hızlıda karşıdaki heroya tek atabilir gibi duruyorsyndra suan metada inanılmaz hasarı var tam bir tf şampiyonu
Post automatically merged:
bana göre solo renektor shenüst koridor için renekton aşırı güçlü ve mekanikleri zorlamayan bir hero.
orta koridora diana BROKEN
jungle ekko BROKEN
adc aphelios BROKEN ÖTESİ
orman j4 ekko graves
mid lanede vlad talon zyra oynuyorum güzel gidiyor
diana fazla sevmem ya cok fazla hasar atıyor ne zaman karşıma gelse lane veriyorum o kadar fazla hasarı var kiDiana mid aşırı güçlü erken oyun sabret
Kassadin mid çok güçlü yine early yani erken oyun güçsüz.Kassadinscred diye bir kanal var adam kaç sezondur birinci onu izle.
Topda ise gareni öneririm.Hem kolay hem pasifi sayesinde hem can dolduruyor hem lanede yani koridorda kalıyor.
Adcde vayne ve caitlyn önerebilirim.
Jungda ise meta çok değişiyor sürekli takip etmelisin.Ve takıma göre seçim yapmalısın.
Kolay gelsin.
diana cok fazla hasarı var ne zaman karşıma gelse lane veriyor sonra gg oluyorDiana mid aşırı güçlü erken oyun sabret
Kassadin mid çok güçlü yine early yani erken oyun güçsüz.Kassadinscred diye bir kanal var adam kaç sezondur birinci onu izle.
Topda ise gareni öneririm.Hem kolay hem pasifi sayesinde hem can dolduruyor hem lanede yani koridorda kalıyor.
Adcde vayne ve caitlyn önerebilirim.
Jungda ise meta çok değişiyor sürekli takip etmelisin.Ve takıma göre seçim yapmalısın.
Kolay gelsin.
Son düzenleme: