Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaklaşık 1 haftadır platin 4te kaldım çok maç kazansam bile gelen lpde değişiklik olmuyor 14 falan geliyor bunun nedeni sizce ne olabir çok maç attığım için olduğunu söyleyenler var tabi ama merak ettim cidden
Aldığın lp büyük değişkenlik gösterebilir. Oyun sonu istatistiklerin lp artışındaki en büyük etkendir. Ayrıca rankın yükseldikçe aldığın lp bağımsız olarak azalır
eğer win ve lose un şöyleyse yani 220 win 210 lose / 310 win 290 lose kazanmanla kaybetmen arasındaki fark 10-40 arasında bir sayıysa elo hell desindir stuck yemiştir hesabın sezon bitince geçer yada art artda hiç lose almadan plat 4 desin ya plat 2 ye çıkarsan o elo hell den çıkarsın
elo hell diye bişi yok tam bi hikaye plat maymunlar cehennemi kardeşim kendi takımındada karşıdada en az 1 tane boosted olucaktır lp gelmemesinin sebebi karşının derecesine bak onla alakalı olabilir
çok oyun atmanla ilgili olduğunu sanmıyorum rakibe zayıf oyuncu geldiğinde de az lp veriyor akşam oyuncunun bol olduğu saatlerde girersen karşına daha iyi oyuncu geldiğinde fazla lp alabilirsin
Az gelip çok gitmesi elohellde olduğun anlamına gelir, kurtulmak için elonu hakettiğini kanıtlamalısın sistem seni şu anda düşürmeye çalışıyor, görüş skoru, dakika/farm, kda, tek başına taşıma potansiyeli vb, kriterlerini iyi tutup elonu düzeltebilirsin.