ben kullanıyorum dostum 1 hafta içinde alışırsın büyük ihtimalYa dün gözlük derecem 0.25 arttığını farkettim, gittim gözlük aldım ama 1-2 gündür gözlerim hâla alışamadı gözümün içi dönüyor sanki bu normal mi?
Zaten 3 4 yıldır 2.50 dereceyi kullanıyorum.Şimdi 2.75 oldu bekliyeyim yani 2 3 gün daha?Gayet normal, alışma sürecindesin 1-2 gün daha sürebilir.
Yani gözlerinin saniyesinde alışmasını beklememek lazım.Zaten 3 4 yıldır 2.50 dereceyi kullanıyorum.Şimdi 2.75 oldu bekliyeyim yani 2 3 gün daha?
evet geçmesse bi göz doktoruna görünZaten 3 4 yıldır 2.50 dereceyi kullanıyorum.Şimdi 2.75 oldu bekliyeyim yani 2 3 gün daha?
Başım dönmüyor sadece yorgunluk yapıyor gözümde odaklanamıyorum.Başın dönüyorsa göz numaran tam alamamışsın başka numaraları dene ya da tam öğrenmen gerek numaranı.
kral benim gözlük numaram şuan sol 3.5 sağ 4 ilk benim genellikle ilk aldığım gün başım döner ve gözüm ağrır sonrasında alışırsınYa dün gözlük derecem 0.25 arttığını farkettim, gittim gözlük aldım ama 1-2 gündür gözlerim hâla alışamadı gözümün içi dönüyor sanki bu normal mi?