ben gümüş bitirmiştim ve bidahakine yarısı kazanç yarısı kayıp olarak oynadım ve beni bronz 5 e attı inanamıyorum bence alakası yok kasma ile falanSelam arkadaşlar iyi günler herkese. Başlıkta belirttiğim gibi 10 dereceli maç atacağım yerleştirme için ve pre arıyorum tek başıma girmek istemiyorum 2 kez düştüm o hataya ve bu 3. hesabım yine ve son kez sıfırdan yeni bir sayfa açtım ve yine yaşamak istemiyorum aynı pisliği ve bundan ötürü şu 10 maçı beraber girebileceğim bir koca yürekli pre arıyorum..
gümüş bitirsdiysen bronz atması normal de brozn 4 var en aşagıben gümüş bitirmiştim ve bidahakine yarısı kazanç yarısı kayıp olarak oynadım ve beni bronz 5 e attı inanamıyorum bence alakası yok kasma ile falan
hesap 30 sv bile değil nasıl olabilir 5 sv hesapaga bu aralar çok bna atıyor sc sc siz giiryorum bende 0kaizen ekle
Aleyküm selam ekle BlackEagle01Selam arkadaşlar iyi günler herkese. Başlıkta belirttiğim gibi 10 dereceli maç atacağım yerleştirme için ve pre arıyorum tek başıma girmek istemiyorum 2 kez düştüm o hataya ve bu 3. hesabım yine ve son kez sıfırdan yeni bir sayfa açtım ve yine yaşamak istemiyorum aynı pisliği ve bundan ötürü şu 10 maçı beraber girebileceğim bir koca yürekli pre arıyorum..