sana bi oyun oneriyim zevk alırsın god ow far bak istersen.Oynamak için oyun arıyorum. Günde 8 saatten fazla bilgisayar başındayım. Beni bilgisayar başında tutacak kaliteli bir oyun lazım. Bu oyunu buldum, gelişmeli oyunları severim fakat bazı kötü yorumlar gördüm ama oyunun mantığını beğendim. Sizce oynanır mı?
ben bi ara oynamıştım ama artık oynanmaz benceOynamak için oyun arıyorum. Günde 8 saatten fazla bilgisayar başındayım. Beni bilgisayar başında tutacak kaliteli bir oyun lazım. Bu oyunu buldum, gelişmeli oyunları severim fakat bazı kötü yorumlar gördüm ama oyunun mantığını beğendim. Sizce oynanır mı?
ben oynamam hocam bana hitap etmiyor valorant yada csgoyu tercih ederimOynamak için oyun arıyorum. Günde 8 saatten fazla bilgisayar başındayım. Beni bilgisayar başında tutacak kaliteli bir oyun lazım. Bu oyunu buldum, gelişmeli oyunları severim fakat bazı kötü yorumlar gördüm ama oyunun mantığını beğendim. Sizce oynanır mı?
evet hocam bence oynamak gerekli cidden sarıyor oyunOynamak için oyun arıyorum. Günde 8 saatten fazla bilgisayar başındayım. Beni bilgisayar başında tutacak kaliteli bir oyun lazım. Bu oyunu buldum, gelişmeli oyunları severim fakat bazı kötü yorumlar gördüm ama oyunun mantığını beğendim. Sizce oynanır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?