Çalışmıyor DETECTED Valorant -TrigLock- Triggerbot (Source code added)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
kendi kendine ateş ediyor sebebi nedir acaba?

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Ya ben ban yemekten korkuyorum tekrardan undedected değil ise donanım ban yersiniz dikkat edin çok uraşırsınız sonra

Üye
5 HİZMET YILI
very very low if you are not repported many times answer is you cant bcs its like a auto tapping app when you see enemy(red) pressing the "K" button and shooting.

Hile Aktifmi Beyler
aktif knk 1-2 haftadır kullanıyorum gayet iyi çalışıyor ve hala banlanmadım

very very low i can say zero

yemezsin knk aim botu filan değil zaten refleks botu kırmızı renk görünce ateş ediyor cross unu beyaz nokta yapman gerekiyor ve rakip rengi kırmızı olacak 2.ateş etme tuşu olarak da "K" yi ataman gerekiyor çok basit sana önerim 7 ye 6 ayarda kullan

kendi kendine ateş ediyor sebebi nedir acaba?
knk cross rengin kırmızıysa kendi kendine ateş eder ya da ayarları yükselttiysen haritadaki kırmızı detaylara da ateş eder bir önceki yorumumda kurulumunu anlattım tam bak bi ona

bu hile nasıl yuklenecek bır ustadım dateyalı anlatabılır mı
kanka önceki cevaplarıma bak basit bir şekilde anlattım anlamazsan bana dön detaylı anlatayım
Bende donanım ban var başka hesabdan yedikten sonra nası girebiliyosun
knk HWİD ban kalkmıyor diye biliyorum bilgisayarın kimliğini banlıyor yani o pc den girilen hiçbir hesabı açmaz benim bildiğim bu

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Smurfte denemek isterim ama galiba direk HWID ban atıyor onu kaldırabiliyor muyuz veya ilk ban her zaman hwid mi bunlara bi cevap verebilir misiniz?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Smurfte denemek isterim ama galiba direk HWID ban atıyor onu kaldırabiliyor muyuz veya ilk ban her zaman hwid mi bunlara bi cevap verebilir misiniz?
Eğer ban yersen hwid ban atıyor evet ilk banın dahi olsa hwid ban yiyorsun oyundan 3 ay uzaklaştırılıyorsun. Sormamışsın ama söyliyeyim hile detected olmadığı için açar açmaz ban atmaz report yemediğin sürece ban yemezsin.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Eğer ban yersen hwid ban atıyor evet ilk banın dahi olsa hwid ban yiyorsun oyundan 3 ay uzaklaştırılıyorsun. Sormamışsın ama söyliyeyim hile detected olmadığı için açar açmaz ban atmaz report yemediğin sürece ban yemezsin.
Peki bir hesaptan ban yediğimde diğer hesaplarım da gidiyor mu? Ayrıca hwid ban kaldırmanın bir yöntemi var mı spoofer falan?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Peki bir hesaptan ban yediğimde diğer hesaplarım da gidiyor mu? Ayrıca hwid ban kaldırmanın bir yöntemi var mı spoofer falan?
Şöyleki ban yediğin an diğer hesapların banlanmaz lakin ban yedikten sonra diğer hesaplarına girersen girdiğin hesap banlanacaktır. Forumda dahil olmak üzere spoofer yöntemleri mevcut.

Selam Bebek Ben bir Kelebek
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
bu hilenin nasıl ayarını yapacaz ya da direkt bana en iyi ayarını söyleye bilirmisiniz.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
önce programımı çalıştıracağız yoksa oyunu mu?
çalıştı ama kendi kendine sağa sola yürüyor neden?

Son düzenleme:
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
önce programımı çalıştıracağız yoksa oyunu mu?
çalıştı ama kendi kendine sağa sola yürüyor neden?
Konuda belirtmiş olduğum ayarları tamamladığınızdan emin olun. Ayrıca kendi kendine hareket ediyor hatası tamamen sizinle alakalı bir durumdur.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Konuda belirtmiş olduğum ayarları tamamladığınızdan emin olun. Ayrıca kendi kendine hareket ediyor hatası tamamen sizinle alakalı bir durumdur.
Ekran Alıntısı.PNG

Merhaba alıştırmada hileyi açtığımda şöyle bir hata alıyorum çözümü varmıdır

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...