UD olmasa konu kapatılırdı.Ya ben ban yemekten korkuyorum tekrardan undedected değil ise donanım ban yersiniz dikkat edin çok uraşırsınız sonra
very very low if you are not repported many times answer is you cant bcs its like a auto tapping app when you see enemy(red) pressing the "K" button and shooting.can i get ban?
aktif knk 1-2 haftadır kullanıyorum gayet iyi çalışıyor ve hala banlanmadımHile Aktifmi Beyler
very very low i can say zeroBan Risk?
yemezsin knk aim botu filan değil zaten refleks botu kırmızı renk görünce ateş ediyor cross unu beyaz nokta yapman gerekiyor ve rakip rengi kırmızı olacak 2.ateş etme tuşu olarak da "K" yi ataman gerekiyor çok basit sana önerim 7 ye 6 ayarda kullanBan yer miyiz
knk cross rengin kırmızıysa kendi kendine ateş eder ya da ayarları yükselttiysen haritadaki kırmızı detaylara da ateş eder bir önceki yorumumda kurulumunu anlattım tam bak bi onakendi kendine ateş ediyor sebebi nedir acaba?
kanka önceki cevaplarıma bak basit bir şekilde anlattım anlamazsan bana dön detaylı anlatayımbu hile nasıl yuklenecek bır ustadım dateyalı anlatabılır mı
Eğer ban yersen hwid ban atıyor evet ilk banın dahi olsa hwid ban yiyorsun oyundan 3 ay uzaklaştırılıyorsun. Sormamışsın ama söyliyeyim hile detected olmadığı için açar açmaz ban atmaz report yemediğin sürece ban yemezsin.Smurfte denemek isterim ama galiba direk HWID ban atıyor onu kaldırabiliyor muyuz veya ilk ban her zaman hwid mi bunlara bi cevap verebilir misiniz?
Peki bir hesaptan ban yediğimde diğer hesaplarım da gidiyor mu? Ayrıca hwid ban kaldırmanın bir yöntemi var mı spoofer falan?Eğer ban yersen hwid ban atıyor evet ilk banın dahi olsa hwid ban yiyorsun oyundan 3 ay uzaklaştırılıyorsun. Sormamışsın ama söyliyeyim hile detected olmadığı için açar açmaz ban atmaz report yemediğin sürece ban yemezsin.
Şöyleki ban yediğin an diğer hesapların banlanmaz lakin ban yedikten sonra diğer hesaplarına girersen girdiğin hesap banlanacaktır. Forumda dahil olmak üzere spoofer yöntemleri mevcut.Peki bir hesaptan ban yediğimde diğer hesaplarım da gidiyor mu? Ayrıca hwid ban kaldırmanın bir yöntemi var mı spoofer falan?
NopeDo I need to be a prime member to use this?
Üst 7 alt 5 ama sens ayarına göre değişiklik gösterebilir.bu hilenin nasıl ayarını yapacaz ya da direkt bana en iyi ayarını söyleye bilirmisiniz.
Konuda belirtmiş olduğum ayarları tamamladığınızdan emin olun. Ayrıca kendi kendine hareket ediyor hatası tamamen sizinle alakalı bir durumdur.önce programımı çalıştıracağız yoksa oyunu mu?
çalıştı ama kendi kendine sağa sola yürüyor neden?
Konuda belirtmiş olduğum ayarları tamamladığınızdan emin olun. Ayrıca kendi kendine hareket ediyor hatası tamamen sizinle alakalı bir durumdur.
Pencreli tam ekrana alarak masaüstü fotoğrafınızı değiştirin. Klasik siyah yapabilirsiniz windows'un kendi fotoğrafları arasında yer alıyor, hata düzelmezse lütfen kullanmayı bırakın.Ekli dosyayı görüntüle 62020
Merhaba alıştırmada hileyi açtığımda şöyle bir hata alıyorum çözümü varmıdır
özleden durumu bildirdim bakabilir misiniz rica etsemKonuda belirtmiş olduğum ayarları tamamladığınızdan emin olun. Ayrıca kendi kendine hareket ediyor hatası tamamen sizinle alakalı bir durumdur.