Çalışmıyor DETECTED Valorant -TrigLock- Triggerbot (Source code added)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Çalışıyor 2 maç girdim bir sıkıntı yok

Yolunda Giden Herşeyi Yol Kenarından İzliyoruz
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hile Gayet Güzel Ama Ya Ban Yersek? Garantisi Varmı?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
idk its safe bcoz most of the triggerbots are detected
Post automatically merged:

its not safe now dont use it

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Eline emeğine sağlık dostum ama kullanacak arkadaşlara şunu söylemek isterim şu sıralar valorant hile konusun da çok dikkatli çoğu kişi hwid ban yediğini söylüyor kullanıp kullanmamak size kalmış tabi size önerim kullanıyorsanız da legit oynamaya çalışın .

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Eline emeğine sağlık dostum ama kullanacak arkadaşlara şunu söylemek isterim şu sıralar valorant hile konusun da çok dikkatli çoğu kişi hwid ban yediğini söylüyor kullanıp kullanmamak size kalmış tabi size önerim kullanıyorsanız da legit oynamaya çalışın .
Bu garip ama bir okadarda alakasız olan yorumun için teşekkür ediyorum valorant ilk çıktığı günden bu yana zaten hile konusuna oldukça dikkatlilerdi. "çoğu kişi hwid ban yediğini söylüyor"
Cümlenizi ele alırsak benim konumla hiçbir alakası olmayan yerlerden yedikleri hwid banları söyleyen kişiler için bu konuya böyle bir beyanda bulunmanız beni üzdü açıkçası :peepo:

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bu garip ama bir okadarda alakasız olan yorumun için teşekkür ediyorum valorant ilk çıktığı günden bu yana zaten hile konusuna oldukça dikkatlilerdi. "çoğu kişi hwid ban yediğini söylüyor"
Cümlenizi ele alırsak benim konumla hiçbir alakası olmayan yerlerden yedikleri hwid banları söyleyen kişiler için bu konuya böyle bir beyanda bulunmanız beni üzdü açıkçası :peepo:
hile wh yok demi

Üye
5 HİZMET YILI
bu hilenin nasıl ayarını yapacaz ya da direkt bana en iyi ayarını söyleye bilirmisiniz.
ikinci ateş etme tuşunu "K" yap cross u beyaz ve nokta şeklinde yap rakip belirtme rengini kırmızı yap bu kadar sana önerebileceğim ayarlar 7 6 ama sende ateş et her ihtimal arada bir takılabiliyor (operator ya da marshal alırsan dürbün açınca otomatik ateş ediyor dürbünlü kullanırsan uygulamayı durdur)

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Pencreli tam ekrana alarak masaüstü fotoğrafınızı değiştirin. Klasik siyah yapabilirsiniz windows'un kendi fotoğrafları arasında yer alıyor, hata düzelmezse lütfen kullanmayı bırakın.
Tebrikler , öneri olarak ise Aktif / De-Aktif kısayol tuşu eklesen daha kullanışlı olurdu. Alt tap yapıp start/stop tıklamak yerine.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Teşekkürler çalışıyor. Umarım ban yemeyiz bir kaç oyundan sonra diğer hesaba alacağım :kappajail:

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
pure black color or possible screenlock detected. use with caution. dont use if you get this multiple times this can be triggered by pure black desktop wallpaper respawning or the black screen when entering a game to enable triggerbot again manually press start bu hatayı alıyorum yardımcı olurmusunuz

Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Triglock nedir aimassist tarzı bir şey mi yoksa triggerbot un aynısnı mı ?

Üye
7 HİZMET YILI
3 haftadır kullanıyorum sorun yok. Gayet güzel çalışıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Teşşekür ederim Elinize Sağlık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...