Bu garip ama bir okadarda alakasız olan yorumun için teşekkür ediyorum valorant ilk çıktığı günden bu yana zaten hile konusuna oldukça dikkatlilerdi. "çoğu kişi hwid ban yediğini söylüyor"Eline emeğine sağlık dostum ama kullanacak arkadaşlara şunu söylemek isterim şu sıralar valorant hile konusun da çok dikkatli çoğu kişi hwid ban yediğini söylüyor kullanıp kullanmamak size kalmış tabi size önerim kullanıyorsanız da legit oynamaya çalışın .
hile wh yok demiBu garip ama bir okadarda alakasız olan yorumun için teşekkür ediyorum valorant ilk çıktığı günden bu yana zaten hile konusuna oldukça dikkatlilerdi. "çoğu kişi hwid ban yediğini söylüyor"
Cümlenizi ele alırsak benim konumla hiçbir alakası olmayan yerlerden yedikleri hwid banları söyleyen kişiler için bu konuya böyle bir beyanda bulunmanız beni üzdü açıkçası![]()
ikinci ateş etme tuşunu "K" yap cross u beyaz ve nokta şeklinde yap rakip belirtme rengini kırmızı yap bu kadar sana önerebileceğim ayarlar 7 6 ama sende ateş et her ihtimal arada bir takılabiliyor (operator ya da marshal alırsan dürbün açınca otomatik ateş ediyor dürbünlü kullanırsan uygulamayı durdur)bu hilenin nasıl ayarını yapacaz ya da direkt bana en iyi ayarını söyleye bilirmisiniz.
Tebrikler , öneri olarak ise Aktif / De-Aktif kısayol tuşu eklesen daha kullanışlı olurdu. Alt tap yapıp start/stop tıklamak yerine.Pencreli tam ekrana alarak masaüstü fotoğrafınızı değiştirin. Klasik siyah yapabilirsiniz windows'un kendi fotoğrafları arasında yer alıyor, hata düzelmezse lütfen kullanmayı bırakın.

link yok aga nerden alcaz linkiBaşarılı olmuş, test etmek için can atıyorum.
yescan I activate it on windows 7 or only on 10?
Triggerbot tuş yardımı ile ateş eder Triglock otomatik ateş ediyor.Triglock nedir aimassist tarzı bir şey mi yoksa triggerbot un aynısnı mı ?