Work is lie Money is real
Seçkin Üye
Sanmam her öğrencinin devamsızlıklaı ile teker teker ilgilenmezler uğraşılması gerekkendileri silerler diye düşünüyorum
Sanmam her öğrencinin devamsızlıklaı ile teker teker ilgilenmezler uğraşılması gerekkendileri silerler diye düşünüyorum
Nöbetçi öğretmen bulunmaz müdür yardımcısı okulda zaten okulu aradığı zaman sorunu cözülür dediğin gibimüdür veya müdür yardımcısını arayarak ulaşabilirsin ikiside yoksa okula illa bir tane nobetci öğretmen vardır okulu arayıb bilgi alabilirsin yardımcı olurlar okulun numarası okulun kendi web sitesinde vardır.
bi gün bile geçmeden 88 mesaj atmak nası bi krallıkSanmam her öğrencinin devamsızlıklaı ile teker teker ilgilenmezler uğraşılması gerek
Malum corona yüzünden okulda yok yapcak işde yok e insanlara yardımcı oluyum dedimbi gün bile geçmeden 88 mesaj atmak nası bi krallık
Ucundan yırtmıssin gecmis olsun benim fakültede genel af cikti bu devamsizlik konusunda korona yuzundenDevamsızlık aşırı sıkıntı çıkarıyor bugunlerde benim tam 9.5 devamsızlığım vardı geçen sene :/ az daha kalıyorduk bea
Valla öyle bromUcundan yırtmıssin gecmis olsun benim fakültede genel af cikti bu devamsizlik konusunda korona yuzunden
Dikkat edersin artık bromValla öyle brom
O okulun 30 nisanda açılmaması halinde sınıf tekrarı yerine sonraki senenin müfredatının değiştirilmesi ile ilgiliziya selçuk bir video atmıştı sınıfta kalma ile ilgili
![]()
İnşallah dediğin gibi olur ama ben bu tatil bir kez daha uzarsa müdür veya müdür yardımcısı ile görüşüp rica edicemkendileri silerler diye düşünüyorum
Müdür veya Yardımcılar Okulda mı ?Ya okullar açılacak ya da velini okula göndereceksin tek yapabileceğin bu
Okullar açık olsa sildirebilirim ama tatil ya şuanSildir devamsızlığını