Devrim Gibi Güncellemesi İle Gündem Olan Oyun: Valorant

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
daha moderin olmuş bende hoş eski arayüz çok basit kalıyordu ve sıkıcıydı

cliffer
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Çok Güzel Bİr Paylaşım Ve Güncelleme Bence Güzel Sizce?

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Valo gün geçtikçe daha çok güzelleşiyor yaa yeni güncellemeleri sabırsızlıkla bekliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
biraz oyun içi degişiklik yapsalar daha iyi olacak ajanların konuşmasında falan arayüz vs boş geliyor bana

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
eskisinden daha güzel oldu ve başarı bi şekilde devam ediyor valorant.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Usta sana noldu usta? usta noldu usta??

HOŞGELDİNİZ

Valorant'a yeni gelen ajan Harbor'dan sonra oyunda bir takım değişiklikler oldu hadi gelin birlikte bu değişiklikleri tanıyalım.
Ön bildiri: Oyun evrim değil devrim geçirmiş.

Valorant Yeni Ajan Harbor'u Tanımak İçin Tıkla!

Oyunun arayüzü baştan aşağı yeniden inşaa edilmiş. Okadar güzel olmuşki hayret edeceksiniz. Eminim.

Ekli dosyayı görüntüle 79831

Yeni ana ekranımız gerçektenden göze çok hoş bir görüntü sağlıyor. Profesyonel kategorilendirmede gözden kaçmış değil.

Ekli dosyayı görüntüle 79836

Üçlü rakamlara, animasyon derecesi, arkaplan ve profile bakacak olursak dizayn ve modernleşme olduğunu görebiliyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 79837

Artık maç bulunmadığında gelen animasyon hatalarının önüne geçmek için hazırlanmış profesyonel ve modern maç bulunamadı hatası

Ekli dosyayı görüntüle 79839

Karakter seçim ekranında dahi kenar yumuşatmaları olabilmesi için 2D görüntüye kaçılmış olmasından ziyade yeni gelen 3D güncellemelerde, eski bilgisayarları eleyebilecek efektler olması bekleniyor.

Ekli dosyayı görüntüle 79838

Maç'a giriş önizlemesi artık bu şekilde görünüyor olacak. Gerçekten kaliteli fikir ile tasarlanmış bir önizleme ekranı olmuş.

Ekli dosyayı görüntüle 79840

MVP Ekran'ı ile maç sonu ekran şöleni yapacak olmaları gerçekten güzel alıntılı olsada özgün bir ekran üretmişler. Ellerine sağlık.
*Kazanan MVP Ekranı

Ekli dosyayı görüntüle 79841

*Kaybeden MVP Ekran'ı

Ekli dosyayı görüntüle 79842

Gelecek güncellemeler gerçekten çok güzel. Şuanda erken erişim olarak deneyenler mevcut başta WtcN olmak üzere birçok yayıncı ve youtuber deneme şansını yakalayıp deneyimledi.

Sizin gelecek güncellemeler ile ilgili düşünceleriniz neler? sizce Valorant nasıl ilerliyor?

Okuduğunuz için teşekkürler.
Writed by @BaBOR873296

ben hiç sevmedim ilk oyuna girdim zaman elim ayama girdi nereye basıcamı şaşırdım eski hali daha iyidi bozmaya gerek yoktu bence bunun yerine yeni oyun modu yada haritalar gelse daha iyi olurdu

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Çok uzun süre beklediğim arayüz güncellemesi. Oyunun arayüzü betadan beri hiç değişmemişti ve çok demode duruyordu. En çok buna sevindim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...