Onaylı Üye
daha moderin olmuş bende hoş eski arayüz çok basit kalıyordu ve sıkıcıydı
ben hiç sevmedim ilk oyuna girdim zaman elim ayama girdi nereye basıcamı şaşırdım eski hali daha iyidi bozmaya gerek yoktu bence bunun yerine yeni oyun modu yada haritalar gelse daha iyi olurduUsta sana noldu usta? usta noldu usta??
HOŞGELDİNİZ
Valorant'a yeni gelen ajan Harbor'dan sonra oyunda bir takım değişiklikler oldu hadi gelin birlikte bu değişiklikleri tanıyalım.
Ön bildiri: Oyun evrim değil devrim geçirmiş.
Valorant Yeni Ajan Harbor'u Tanımak İçin Tıkla!
Oyunun arayüzü baştan aşağı yeniden inşaa edilmiş. Okadar güzel olmuşki hayret edeceksiniz. Eminim.
Ekli dosyayı görüntüle 79831
Yeni ana ekranımız gerçektenden göze çok hoş bir görüntü sağlıyor. Profesyonel kategorilendirmede gözden kaçmış değil.
Ekli dosyayı görüntüle 79836
Üçlü rakamlara, animasyon derecesi, arkaplan ve profile bakacak olursak dizayn ve modernleşme olduğunu görebiliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 79837
Artık maç bulunmadığında gelen animasyon hatalarının önüne geçmek için hazırlanmış profesyonel ve modern maç bulunamadı hatası
Ekli dosyayı görüntüle 79839
Karakter seçim ekranında dahi kenar yumuşatmaları olabilmesi için 2D görüntüye kaçılmış olmasından ziyade yeni gelen 3D güncellemelerde, eski bilgisayarları eleyebilecek efektler olması bekleniyor.
Ekli dosyayı görüntüle 79838
Maç'a giriş önizlemesi artık bu şekilde görünüyor olacak. Gerçekten kaliteli fikir ile tasarlanmış bir önizleme ekranı olmuş.
Ekli dosyayı görüntüle 79840
MVP Ekran'ı ile maç sonu ekran şöleni yapacak olmaları gerçekten güzel alıntılı olsada özgün bir ekran üretmişler. Ellerine sağlık.
*Kazanan MVP Ekranı
Ekli dosyayı görüntüle 79841
*Kaybeden MVP Ekran'ı
Ekli dosyayı görüntüle 79842
Gelecek güncellemeler gerçekten çok güzel. Şuanda erken erişim olarak deneyenler mevcut başta WtcN olmak üzere birçok yayıncı ve youtuber deneme şansını yakalayıp deneyimledi.
Sizin gelecek güncellemeler ile ilgili düşünceleriniz neler? sizce Valorant nasıl ilerliyor?
Okuduğunuz için teşekkürler.
Writed by @BaBOR873296